Kig efter mærket

Velvalgte varer

Velvalgte varer ikon

velvalgt er kvalitetsvarer til en god pris

I MENY holder vi af mad alle ugens syv dage. Spørger du os, behøver forkælelse ikke at være forbeholdt weekenden – det er trods alt hverdage, der er flest af. Af samme grund har vi nu permanent lave priser på en lang række populære mærkevarer. Dem kalder vi VELVALGT.

Velvalgt
Velvalgt

Velvalgt er de mærker, du holder mest af

Vi snakker gode sager som italiensk boblende mineralvand fra San Pellegrino og de udsøgte flåede tomater fra Mutti. Og det er blot et lille udvalg. Så nu har du altså ekstra god grund til at gå i MENY hele ugen.

Næste gang du handler

Kig efter velvalgt-mærket

Næste gang du handler i MENY, så kig efter VELVALGT mærket og få kvalitets varer til faste lave priser.
velvalgt mærket

Her er et udpluk af velvalgte varer

Fever Tree

Fever-tree

Fever-Tree blev stiftet i 2003 af et par kloge hoveder, der mødtes om et enkelt udgangspunkt: Hvis 3/4 af din G&T er tonic, skal det være den bedste.

Bearnaise fra Eriks

eriks trøffelbearnaise

Eriks Trøffelbearnaise er det tætteste du kommer på hjemmelavet. Den svenske kok Erik Lallerstedt har opnået stor popularitet for hans saucer.

sanpellegrino

San pellegrino

San Pellegrino er VELVALGT ud fra dets livlige og langvarige bobler, der føles bløde i munden med en let smag. Det er den perfekte ledsager til krydret mad og kraftige vine. `

Gestus pasta penne

Bliv inspireret af vores opskrifter

Vi har inspireret dig til lidt lækre opskrifter, hvor du med fordel kan benytte velvalgte varer som ingredienser i måltidet.
Se dem her

besøg meny og spot velvalgte varer på hylderne

Besøg din lokale MENY og spot VELVALGTE varer på hylderne til permanent lave priser. Vi holder af mad og det vil glæde os at byde dig velkommen.
Find MENY i nærheden
;