Varer til enhver smag

MENY tilbyder

Her kan du se et udvalg af vores mærker og samarbejdspartnere, som giver dig alt fra faste lave priser til varer med lidt mere OMHU. Uanset kan du forvente lidt mere af os - med garanti!
Velvalgte varer ikon

VELVALGT

Kvalitetsvarer til en god pris. Lav pris på populære mærkevarer.

Læs mere her

MY OEVS Spiritus

ØL, VIN & SPIRITUS

Vi vil være Danmarks bedste sted at købe øl, vin og spiritus.

Læs mere her

Økologi

ØKOLOGI

Altid mere end 1.000 økologiske varer på hylderne.

Læs mere her

HVERDAGSPRIS

Vi har været på jagt i vores sortiment og fundet over 400 af de varer, du bruger mest i hverdagen. Nu kan du få dem til fast, lav pris – hver dag. Det kalder vi HVERDAGSPRIS.
Læs mere
Hverdagspris
Find nye favoritter

VORES EGNE MÆRKER

Alt fra faste lave priser til varer med lidt mere OMHU. Betal kun for det vigtige, ikke for mærket, men til samme gode kvalitet som mærkevarer. Lær' lidt mere om vores egne mærker, og find dem næste gang du besøger din lokale MENY.
Grøn Balance

GRØN BALANCE

Grøn Balance er en serie af hverdagsvarer, der er udviklet med omtanke for omverdenen og er til dig, der ønsker at passe godt på dig selv og miljøet. Alle produkter har som mål at være mærket - for din og for naturens skyld. Vaskeprodukter og personlig pleje er mærket med blandt andet Svanemærket samt Astma- og Allergiforbundets blå krans-mærke og seriens fødevarer er alle økologiske og bærer enten det danske Ø-mærke eller det grønne europæiske økologi-mærke.

Læs mere om Grøn Balance
MY_OMHU

OMHU

OMHU er en serie af madvarer, der taler til dig, der er madelsker og kvalitetsbevidst og hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller smag. Her finder du både frugt og grønt, delikatesser og dagligvarer. Fælles for alle produkter er, at de udelukkende byder på håndplukkede ingredienser og nøje udvalgte varer, hvor der altid er kælet for detaljen for at sikre den optimale smagsoplevelse. Med OMHU kan du gå på opdagelse efter uimodståelige produkter, som er håndplukket ud fra ønsket om at sprede ægte madglæde.

First Price

FIRST PRICE

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge. Valget er enkelt, for prisen er lav, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer: for I får altid mere for mindre.

Ostemesteruddannelsen

Ost og mejeri i meny

I MENY er der altid lidt mere at vælge imellem. Så uanset om du leder efter ris, mandel, havre eller bare lidt økologisk letmælk, så går du aldrig forgæves. Du kan også altid finde en, der kan kan hjælp dig med at vælge mellem den magre, den milde, geden eller bare den franske ko.
Læs mere

FREYGAARD

Kød fra Freygaard er udskæringer i absolut topklasse. Alle ungkvæg er løsgående om sommeren og lever livet på store marker i de 1000 søers land, hvor der er rigeligt med græs og frisk luft. Det er i Finland, de er født, opvokset og slagtet. Det gode liv kan smages, og bl.a. derfor er bøfferne fra Freygaard kåret til verdens bedste i 2018 og 2019. Oplev det selv i MENY.

MY_Freygaard

DE KÆRE SMÅ

Find alt til de kære små i MENY, og få et gratis opskriftshæfte.
Læs om vores udvalg
Baby hæfte
MY_Friland

FRILAND

FRILAND ØKOLOGI er vores økologiske mærke inden for både okse- og grisekød. Hos FRILAND ØKOLOGI tror de på, at dyrevelfærd giver dig en ekstra god smag i munden. Alt kødet kommer fra dyr, der er født, opvokset og slagtet i Danmark. Grisene fødes i hytter på græsmarker i den FRI og åbne natur - hos danske landmænd. Kvæg kan græsse FRIt på de grønne marker i sommerhalvåret. Og under hele opvæksten har dyrene adgang til FRIsk luft. Når du køber FRILAND ØKOLOGI, køber du derfor ikke bare økologisk kød. Du bringer en god portion FRIhed med hjem til dit middagsbord.

FIND DIN MENY

Find din nærmeste MENY, hvor du kan gå på opdagelse i vores store sortiment.