Varer til enhver smag

MENY tilbyder

Her kan du se et udvalg af vores mærker og samarbejdspartnere, som giver dig alt fra faste lave priser til varer med lidt mere OMHU. Uanset kan du forvente lidt mere af os - med garanti!
MY_OMHU

OMHU er en serie af madvarer, der taler til dig, der er madelsker og kvalitetsbevidst og hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller smag.

Her finder du både frugt og grønt, delikatesser og dagligvarer. Fælles for alle produkter er, at de udelukkende byder på håndplukkede ingredienser og nøje udvalgte varer, hvor der altid er kælet for detaljen for at sikre den optimale smagsoplevelse.

Sortimentet respekterer hver enkelte vares oprindelse og ægthed – det er autentisk mad, der er kælet lidt mere for. Med OMHU kan du gå på opdagelse efter uimodståelige produkter, som er håndplukket ud fra ønsket om at sprede ægte madglæde.

MY_Freygaard

Kød fra Freygaard er udskæringer i absolut topklasse. Alle ungkvæg er løsgående om sommeren og lever livet på store marker i de 1000 søers land, hvor der er rigeligt med græs og frisk luft. Det er i Finland, de er født, opvokset og slagtet. Det gode liv kan smages, og bl.a. derfor er bøfferne fra Freygaard kåret til verdens bedste i både 2018 og igen i 2019. Køb kød fra Freygaard i MENY og smag selv!

Vores slagtere er klar til at rådgive dig, hvis du har brug for mere viden og inspiration om tilberedning af kødet.

MY_Friland

Friland er FORKÆLELSE, der kan smages. Frilandsgrisen er født med krølle på halen. Livet igennem har den haft adgang til at stikke trynen i alt det, en gris nu en gang skal. Fri bevægelse giver kødet en god og muskuløs struktur, og i sidste ende giver det en mere smagfuld middag på din tallerken.  

Alt kød fra Friland har tre hjerter i Dyrevelfærdsmærket og er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Kravene til, hvordan Frilandsgrise skal have det, er udviklet i samarbejde mellem Dyrenes Beskyttelse, Friland og producenterne af Frilandsgrise. 

Du finder også...

First Price
First Price

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge. Valget er enkelt, for prisen er lav, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer: for I får altid mere for mindre.

Grøn Balance

Grøn Balance er en serie af hverdagsvarer, der er udviklet med omtanke for omverdenen og er til dig, der ønsker at passe godt på dig selv og miljøet. Alle produkter har som mål at være mærket - for din og for naturens skyld. Vaskeprodukter og personlig pleje er mærket med blandt andet Svanemærket samt Astma- og Allergiforbundets blå krans-mærke og seriens fødevarer er alle økologiske og bærer enten det danske Ø-mærke eller det grønne europæiske økologi-mærke.

 

Læs mere her

Grøn Balance
Tilmeld nyhedsmail

Få inspiration i din indbakke

Få lækre opskrifter, gode tilbud og en masse andet ved at tilmelde dig MENY nyhedsmail
Tilmeld dig i dag