Danmarks Madmarked

Vi holder af mad, og elsker at dele madglæden med dig. Vores passionerede og dygtige MADarbejdere stræber hver dag efter at yde uovertruffen service og tilbyde dig en bred variation af lækre varer. Besøg din nærmeste MENY og bliv inspireret til nye madoplevelser.
Slagter_2023

Slagtervarer i MENY

Kig forbi din lokale MENY slagterafdeling, hvor vi står klar med lækre kød udskæringer og gode råd

Læs mere
Frugt og grønt

Frugt og Grønt

Vores faguddannede madarbejdere i grøntafdelingen sørger hver dag for et bugnende udvalg

Læs mere
øl_vin_spiritus_2023

Øl, vin og spiritus

I MENY holder vi af mad og den gode smag skal da have godt selskab, vores uddannede personale står klar

Læs mere
Mejeri_2023

Mejerivarer i MENY

I MENY er der altid lidt mere at vælge imellem og du kan altid finde én, der kan kan hjælp dig med at vælge

Læs mere
Årets supermarked

MENY er Årets Supermarked ifølge B.T.’s læsere

Årets Supermarked afholdes af BT, og vi vandt i konkurrence med hele 11 andre supermarkeder. Tak til alle jer, der tog sig tid til at stemme på os. Det er vi glade for – men vi er særligt glade for, at så mange elsker mad lige så meget, som vi selv gør. Og så lover vi selvfølgelig at gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til den til nyvundne titel.

HVERDAGSPRIS

Vi har udvalgt over 400 MENY HVERDAGSPRIS-varer og hver uge sammenligner vi prisen med lignende varer hos Netto og Rema1000. Og når de sænker priserne, gør vi det samme.
Læs mere
Hverdagspris_2023
Find nye favoritter

VORES EGNE MÆRKER

Alt fra faste lave priser til varer med lidt mere OMHU. Betal kun for det vigtige, ikke for mærket, men til samme gode kvalitet som mærkevarer. Lær' lidt mere om vores egne mærker, og find dem næste gang du besøger din lokale MENY.
Grøn Balance serie

GRØN BALANCE

Grøn Balance er en serie af hverdagsvarer, der er udviklet med omtanke for omverdenen og er til dig, der ønsker at passe godt på dig selv og miljøet. Alle produkter har som mål at være mærket - for din og for naturens skyld. Vaskeprodukter og personlig pleje er mærket med blandt andet Svanemærket samt Astma- og Allergiforbundets blå krans-mærke og seriens fødevarer er alle økologiske og bærer enten det danske Ø-mærke eller det grønne europæiske økologi-mærke.

Læs mere om Grøn Balance
MY_OMHU

OMHU

OMHU er en serie af madvarer, der taler til dig, der er madelsker og kvalitetsbevidst og hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller smag. Her finder du både frugt og grønt, delikatesser og dagligvarer. Fælles for alle produkter er, at de udelukkende byder på håndplukkede ingredienser og nøje udvalgte varer, hvor der altid er kælet for detaljen for at sikre den optimale smagsoplevelse. Med OMHU kan du gå på opdagelse efter uimodståelige produkter, som er håndplukket ud fra ønsket om at sprede ægte madglæde.

First Price

FIRST PRICE

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge. Valget er enkelt, for prisen er lav, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer: for I får altid mere for mindre.

Gestus_2023

Gestus

Gestus er en produktserie der fokuserer på velsmagende madvarer, som har fokus på høj kvalitet og en pris som passer ind i et hverdagsbudget. Find dem på hylderne i din lokale MENY.

DE KÆRE SMÅ

Find alt til de kære små i MENY, og få et gratis opskriftshæfte.
Læs om vores udvalg
Baby hæfte

FIND DIN MENY

Find din nærmeste MENY, hvor du kan gå på opdagelse i vores store sortiment.

Læs ugens avis

Læs vores ONLINE ugeavis her. Vidste du, at der er flere sider i online-avisen, end den fysiske? KLIK HER og få flere skarp priser at gå på opdagelse i.
Læs ugens avis
Ugens_avis_3024
;