Nyd en dejlig Mortens aften med mad ud af huset fra din lokale MENY. Vi har sammensat en lækker Mortens aften-menu med velstegt andesteg med tilbehør, som du bare skal hente og sætte på bordet til dig og dine gæster.
Gør det nemt for dig selv og lækkert for dig og dine gæster.
Find din lokale MENY og bestil saftig and til Mortens Aften i dag.
Indeholder:
Andelår- og bryst
Brunede og hvide kartofler
Rødkål
Skysauce
Halve æbler
Svesker
Chips
Bemærk: Billeder er vejledende og indhold kan variere pr. butik. Forbehold for udsolgt lokalt.
Fuldend menuen med den klassiske dessert med fløde og mandler - helt uundværlig.
Bemærk prisen pr. person.
Bemærk: Billeder er vejledende og indhold kan variere pr. butik. Forbehold for udsolgt lokalt.
Bestil online.
Hent i butik.
Det er den katolske helgen Martin af Tours, på dansk Sankt Morten eller Morten Bisp har lagt navn til traditionen med at spise and eller gås 10. november. Den ydmyge Martin blev i 300-tallet indstillet til bispeembedet men ønskede ikke forfremmelsen og gemte sig i en gåsesti. Gæssene skræppede imidlertid så højt op, at Martin blev opdaget og ikke undgik udnævnelsen til bisp. Sagnet fortæller, at Martin for at hævne sig på gæssene siden bestemte, at enhver familie hvert år den 10. november skulle slagtes og fortære en gås.
I dag er det mest almindeligt at spise and til Mortens aften i Danmark.
Den klassiske tilberedning er ovnstegt og serveret med kartofler, rødkål og lækker andesovs.
For de fleste er det et stort arbejde at købe ind og tilberede mortens and. Derfor tilbyder MENY take away som en nem løsning, der giver tid til at fejre den hyggelige tradition, selv hvis den falder på en travl hverdag. Alt, du skal gøre, er at bestille og hente din mortens aften menu i butikken, og så kan I stort set sætte jer direkte til bords og nyde maden.
Husk også, at MENY’s vinafdeling har et stort udvalg af rødvine, som kan matche den fede andesteg.