I Bellinge på Fyn dyrker de økologiske krydderurter til resten af Danmark. Både koriander, kørvel og kruspersille, men også lidt mere usædvanlige ting som tallerkensmækker. Og smæk på tallerkenen må der gerne være. For i de fynske drivhuse har krydderurterne en sund opvækst, som ikke alene giver stærke planter, men også masser af smag.
Medarbejderne hos Rosborg Foods har helt bestemt grønne fingre. Men hvad de færreste ved, er, at de også har grønne tænder. For på deres vej gennem drivhuset kan de slet ikke lade være med at smage på de mange krydderurter. Men grønne fingre (og tænder) gør det ikke alene. Naturligt sollys, genanvendt regnvand og pileflis skal der også til. Og så er det hele tilsat et skvæt big data, der hjælper med klimastyringen.
Når medarbejderne møder ind hos Rosborg Foods, møder de ind i deres egen virksomhed. Den er nemlig medarbejderejet. Og det giver masser af god energi, når ejerne er involveret i alle led. Og energi skal der til, når man leverer 28 forskellige økologiske krydderurter til hele Danmark.
Kom ned i den nærmeste MENY og gå på opdagelse i Danske Madskatte