Vi tænker på de små

Find alt til de kære små i MENY

Vores Grøn Balance Baby & Kids serie er 100 % fri for parfume og farve, og andre skadelige stoffer. Nu behøver du kun at gå efter ét mærke når du køber bleer og plejeprodukter til dit barn. Se udvalget som er fri for unødig kemi og skadelige stoffer.

Grøn Balance bleer

Vores Grøn Balance bleer er blevet ekstra bløde og med bedre sugeevne. Den fleksible pasform og beskyttelsen mod lækage er også forbedret. De små blestørrelser har endda vådindikator. Som en ekstra lille detalje er bleens udvendige mønster gjort svagere, så det ikke kan ses gennem bodyen. Andre ting er helt ved det gamle. Bleerne er stadig anbefalet af både Asthma Allergy Nordic og Svanemærket. Ligesom de også stadigvæk er helt fri for både parfume og lotion.
Grøn Balance bleer

Få et gratis opskriftshæfte

Få opskrifter til babys måltider det første år. Fra den første skemad til "kan selv - vil selv"-fasen. Udarbejdet i samarbejde med Semper og Økologisk Landsforening.
Hent det her
Baby hæfte
Grøn Balance

Baby & kids

Baby & Kids-serien fra Grøn Balance er specielt udviklet til dig, der vil være sikker på ikke at udsætte dit barn for parfume, farve og unødig kemi eller andre skadelige stoffer. I serien indgår både plejeprodukter – lige fra badeolie og vådservietter til zinksalve og babypudder. Både skumvaskeklude, bomuldspads og vatpinde, som også indgår i serien, har enten OEKO-TEX-mærket eller er ECO-certificeret. Du finder også et smagfuldt udvalg af cremede, økologiske Grøn Balance smoothies uden tilsat sukker, som indeholder 100 % frugt.
Baby & Kids- serien fra Grøn Balance
Grøn Balance vådservietter
Prisvindende

Vådservietter

Ekstra tykke og bløde vådservietter og testvinder i 2020 på verdens største Private Label messe. Prisen er givet på baggrund af kvalitet og innovation i indhold og design.
Meget :)

Vi holder af klimaet

Hos MENY er kvalitet og ansvarlighed vigtigt. Vi arbejder hver dag med bæredygtighed i forhold til blandt andet miljø, samfund m.m.