Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Alt til baby

Alt til baby

Dét at blive forældre kan give anledning til mange bekymringer. I MENY vil vi gerne give dig som forælder en bekymring mindre. For at være sikker på at du ikke udsætter dit barn for unødig kemi og skadelige stoffer, kan du derfor gå efter ét mærke når du køber bleer og plejeprodukter til dit barn. Grøn Balance Baby & Kids serie er nemlig 100 % fri for parfume og farve, og andre skadelige stoffer. Og du kan få det hele i MENY. 

Læs mere nedenfor.

 

GRØN BALANCE BLEER

Der er tænkt over detaljerne
Grøn Balances nye bleer er blevet ekstra bløde og med bedre sugeevne. Den fleksible pasform og beskyttelsen mod lækage er også forbedret. De små blestørrelser har endda vådindikator. Som en ekstra lille detalje er bleens udvendige mønster gjort svagere, så det ikke kan ses gennem bodyen. 

Andre ting er helt ved det gamle. Heldigvis.
Bleerne er stadig anbefalet af både Asthma Allergy Nordic og Svanemærket. Ligesom de også stadigvæk er helt fri for både parfume og lotion.

 

 

GRØN BALANCE BABY & KIDS

De nye Grøn Balance bleer er kun en lille del af Baby & Kids-serien fra Grøn Balance, der er specielt udviklet til dig, der vil være sikker på ikke at udsætte dit barn for parfume, farve og unødig kemi eller andre skadelige stoffer. I serien indgår både plejeprodukter – lige fra badeolie og vådservietter til zinksalve og babypudder. Både skumvaskeklude, bomuldpads og vatpinde, som også indgår i serien, har enten OEKO-TEX-mærket eller er ECO-certificeret. 

Udvalget er stort, så du kan give de kære små den bedste og mest skånsomme pleje. Ikke nok med det: Du finder også et smagfuldt udvalg af cremede, økologiske Grøn Balance smoothies uden tilsat sukker, som indeholder 100 % frugt. De er gode at have med på farten, hvis sulten melder sig, eller hvis du vil forkæle med en lille, lækker snack.

 

 

PRISVINDENDE VÅDSERVIETTER

Ekstra tykke og bløde vådservietter og testvinder i 2020 på verdens største Private Label messe. Prisen er givet på baggrund af kvalitet og innovation i indhold og design.

 

 

FÅ ET GRATIS BABYHÆFTE

Savner du inspiration til din babys måltider?
I babyhæftet finder du opskrifter til babys første måltider det første år. Fra den første skemad til "kan selv - vil selv"-fasen. Hæftet er udarbejdet i samarbejde med både Semper og Økologisk Landsforening.

Nemt at gå til, lige ved hånden og helt gratis.