Vi tænker på de små

Find alt til de kære små i MENY

Grøn balance babypleje

Grøn Balance er det naturlige valg for dig, der ønsker skånsomme bleer og plejeprodukter til dit barn. Serien er 100% fri for parfume og farve samt andre problematiske stoffer. Produkterne bærer altid det certificerede miljømærke Svanen, og er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Så du behøver kun at gå efter ét mærke, når du køber bleer og plejeprodukter til dit barn.

Fremover vil produkterne være emballeret i mest muligt genanvendt plast. Mange af produkterne er allerede i genbrugsemballage, men endnu flere er på vej – det er et af vores bidrag til et mere ansvarligt forbrug.

Grøn balance babypleje
Grøn balance Daiper change

Forebyg rød babynumse

Grøn Balance Diaper Change er udviklet til at rense, pleje og blødgøre huden i bleområdet i ét og samme produkt. Brug Diaper Change ved hvert bleskift – gerne på en Grøn Balance Baby Pad – og forebyg rød numse hos de allermindste.

 • 100% fri for parfume og andre problematiske stoffer
 • Blød og lækker konsistens
 • Certificeret med miljømærket Svanen samt anbefalet af Asthma Allergy Nordic
 • Ved daglig brug forebygges rød babynumse

Få et gratis opskriftshæfte

Få opskrifter til babys måltider det første år. Fra den første skemad til "kan selv - vil selv" fasen. Udarbejdet i samarbejde med Semper og Økologisk Landsforening.
Hent det her
Baby hæfte

Grøn Balance bleer

Grøn Balance bleer og pants er udviklet med fokus på optimal pasform, barnets bevægelsesfrihed og brug af skånsomme materialer. Serien byder på ni forskellige størrelser til babyer og børn fra 2 kg.

 • Ekstra bløde overflader og høj sugeevne
 • Elastik i ryg og ben sikrer mod lækage
 • Vådindikator i alle bleer
 • Miljøvenlig emballage
 • Fri for parfume og andre problematiske stoffer

På vegne af hele Grøn Balance ble-serie blev New Born årets vinder ved PLMA 2022

Grøn balance bleer
Miljoe_prisvinder_Groen_Balance

Prisbelønnede Produkter

Grøn Balance har vundet hele tre internationale priser. Det er The Private Label Manufacturers association, der hvert år kårer de bedste produkter inden for dagligvarehandelen.

Dommerne gav stor ros til produkterne:

 • Miljøvenlig emballage
 • God kvalitet for pengene
 • Flot og rent design

Grøn balance sol lotion

De tre bedste råd til at beskytte din hud i solen er skygge, solhat og en god solcreme. Grøn Balance solcreme-serie består af i alt fem produkter med alt fra faktor 20 til faktor 50.

Cremerne er effektive, vandfaste og beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler – naturligvis certificeret af Svanemærket samt anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Fordel rigelige mængder i ansigt og på krop i 20 minutter før soleksponering for optimal solbeskyttelse. Forny solbeskyttelsen regelmæssigt og altid efter badning. Brug høj faktor, hvis du har lys hud eller hvis du har tendens til at blive solskoldet. Husk altid solcreme, når du skal sydpå, men husk også at bruge det i Danmark, hvor solen også kan skade huden.

Gron_Balance_sol_lotion
Grøn Balance vådservietter
Prisvindende

Vådservietter

Ekstra tykke og bløde vådservietter og testvinder i 2020 på verdens største Private Label messe. Prisen er givet på baggrund af kvalitet og innovation i indhold og design.
Meget :)

Vi holder af klimaet

Hos MENY er kvalitet og ansvarlighed vigtigt. Vi arbejder hver dag med bæredygtighed i forhold til blandt andet miljø, samfund m.m.

;