Hent den i dag

MENY fordelsapp

MENY-appen er vores fordelsapp. I appen finder du blandt andet særlige medlemspriser, lækre opskrifter og ugens avis. Download appen og nyd godt af vores mange fordele!

Hent appen til din mobil

For at kunne nyde godt af appens mange fordele, skal du hente appen dér, hvor du normalt henter dine apps. Følg instruktionerne i appen, når du tilmelder dig MENY-appen. Så kan du gøre brug af dine fordele med det samme!
Hent MENY-appen
Download MENYkort appen

Bliv klogere på MENYkortet

medlemspris

Få særlige medlemspriser*

Som MENYkortkunde får du særlige priser, som kun gælder for dig med MENY appen – hver uge. Det betyder endnu mere madglæde til spiselige priser!

Ugens medlemspriser gælder i alle MENY-butikker i landet, men er kun gyldige i den pågældende uge – så husk at holde dig opdateret i appen.

*Medlemspriser gælder kun MENYkortkunder. Tilmelding til MENYkortet kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. 

Digitale kvitteringer

Med MENYkortet bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen. Så slut med at gemme gamle kvitteringer. 

Kvitteringer
Avis

Ugens avis

Vidste du, at du som MENYkortkunde altid har ugens avis lige ved hånden? Så kan du nemt åbne den og se ugens gode priser uanset hvor du er.

Find butik

Find din lokale butik

I MENYkort-appen kan du altid finde den MENY, som er tættest på dig. Det er fx smart, hvis du befinder dig i en anden by eller er på ferie et sted i Danmark og gerne vil handle ind til store madoplevelser. På kortet kan du derfor se alle MENY-butikker i Danmark inkl. adresse og åbningstider.

Spil i app

Eksklusivt

Som MENYkortkunde bliver du ekstra forkælet. Nogle gange kan du nemlig få særlige gaver i appen, som kun gælder for dig med MENYkort. Det kan fx være et e-hæfte med lækre opskrifter og inspiration til særlige anledninger.

Gaverne gives kun til dig, som er MENYkortkunde.

Opskrifter – gem dine favoritter

Er du en rigtig madelsker? Så er du landet det helt rette sted. I appen får du nemlig adgang til et smagfuldt madunivers med mere end 1.500 forskellige opskrifter med alverdens lækre råvarer. Så har du altid inspiration lige ved hånden, når du skal planlægge indkøb, når du handler og er løbet tør for ideer, eller når du står hjemme i køkkenet og vil prøve noget nyt.

Opskrifter
Indkøbsliste

Hold styr på dine indkøb

Indkøbslisten gør det lettere for dig at holde overblikket over ugens indkøb. Du kan også dele indkøbslisten med resten af familien så alle kan tilføje varer løbende, og så kan du sende listen til den der skal handle næste gang, hvis ikke det er dig selv. 

Spil med i appen

Vi har løbende spil i MENYkort-appen, hvor du kan være med i konkurrencen om mange forskellige præmier. Det er bare endnu en god grund til at hente vores app. Spil med og hent præmien i din lokale MENY, hvis du er så heldig at vinde.

Lykkehjuls-spil i appen

SMS "Meny" til 1210 og hent MENYkort-appen

Så får du let og gratis et link tilsendt på din mobil, eller hent appen der hvor du normalt downloader apps.
Installer app
Er du i tvivl?

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen

Du kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger HER

;