Én App..

En verden af fordele

MENYkortet er vores fordelsapp. I appen finder du både særlige medlemstilbud, stempelkort, lækre opskrifter og ugens tilbudsavis.

SMS "Meny" til 1210 og hent MENYkort-appen

Så får du let og gratis et link tilsendt på din mobil, eller hent appen der hvor du normalt downloader apps.
MENYkortet app ikon

Bliv klogere på MENYkortet

Rabat

Få ekstra rabat på udvalgte tilbud 

Som MENYkortkunde får du særlige tilbud, som kun gælder for dig med MENYkort – hver uge. Det betyder endnu mere madglæde til spiselige priser!

Ugens tilbud gælder i alle MENY-butikker i landet, men er kun gyldige i den pågældende uge – så husk at holde dig opdateret i appen.

Optjen gratis varer

Hold øje med de særlige stempelkort i MENYkort-appen. Hver måned kan du som MENYkortkunde samle stempler i appen, når du handler ind. Ja, den er god nok! Hver måned kan du handle stort ind af en bestemt vare og få 1 vare med i købet. 

Stempelkort
Kvitteringer i app

Digitale kvitteringer

Med MENYkortet bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen. Så slut med at gemme gamle kvitteringer. I MENYkort-appen kan du altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug

MENYkortet - tilbudsavis

Ugens tilbudsavis

Vidste du, at du som MENYkortkunde altid har ugens tilbudsavis lige ved hånden? Så kan du nemt åbne den og se ugens gode tilbud uanset hvor du er.

menykortet - find butik

Find din lokale butik

I MENYkort-appen kan du altid finde den MENY, som er tættest på dig. Det er fx smart, hvis du befinder dig i en anden by eller er på ferie et sted i Danmark og gerne vil handle ind til store madoplevelser. På kortet kan du derfor se alle MENY-butikker i Danmark inkl. adresse og åbningstider.

Få gaver som MENYkort-kunde

Eksklusivt

Som MENYkortkunde bliver du ekstra forkælet. Nogle gange kan du nemlig få særlige gaver i appen, som kun gælder for dig med MENYkort. Det kan fx være et e-hæfte med lækre opskrifter og inspiration til særlige anledninger.

Gaverne gives kun til dig, som er MENYkortkunde.

Opskrifter – gem dine favoritter

Er du en rigtig madelsker? Så er du landet det helt rette sted. I appen får du nemlig adgang til et smagfuldt madunivers med mere end 1.500 forskellige opskrifter med alverdens lækre råvarer. Så har du altid inspiration lige ved hånden, når du skal planlægge indkøb, når du handler og er løbet tør for ideer, eller når du står hjemme i køkkenet og vil prøve noget nyt.

Opskrifter i app
Indkøbsliste i app

Hold styr på dine indkøb

Indkøbslisten det lettere for dig at holde overblikket over ugens indkøb. Du kan også dele indkøbslisten med resten af familien så alle kan tilføje varer løbende, og så kan du sende listen til den der skal handle næste gang, hvis ikke det er dig selv. 

SMS "Meny" til 1210 og hent MENYkort-appen

Så får du let og gratis et link tilsendt på din mobil, eller hent appen der hvor du normalt downloader apps.
MENYkortet app ikon
Er du i tvivl?

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen

Du læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger HER