Hent den i dag!

MENY fordelsapp

Gå ikke glip af særlige medlemspriser - hver uge, sjove spil med præmier bag og ugens avis lige ved hånden. Download appen og nyd godt af vores mange fordele!

Hent appen til din mobil

For at kunne nyde godt af appens mange fordele, skal du først hente appen dér, hvor du normalt henter dine apps. Så guider vi dig, med instruktionerne i appen, så kan du gøre brug af dine fordele med det samme (YAY)!
Hent MENY-appen
MENYappen_2023

Bliv klogere på MENY-appen

medlemspris

Få særlige medlemspriser

Med MENY-appen får du særlige priser, som kun gælder for medlemmer – hver uge. Det betyder endnu mere madglæde til spiselige priser!

Ugens medlemspriser gælder i alle MENY-butikker i landet, men er kun gyldige i den pågældende uge – så husk at holde dig opdateret i appen.

Digitale kvitteringer

Med MENY-appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen. Så slut med at gemme gamle kvitteringer. 

Kvitteringer
Avis

Ugens avis

Vidste du, at du i MENY-appen altid har ugens avis lige ved hånden? Så kan du nemt åbne den og se ugens skarpe priser, uanset hvor du er henne og tilføje varer til indkøbslisten imens du browser i avisen. God fornøjelse!  

Find butik

Find din MENY

I MENY-appen kan du altid finde den MENY, som er tættest på dig. Det er fx smart, hvis du befinder dig i en anden by eller er på ferie et sted i Danmark og gerne vil handle ind til store madoplevelser. På kortet kan du derfor se alle MENY-butikker i Danmark inkl. adresse og åbningstider.

Spil i app

Eksklusive spil

Bliv forkælet i MENY-appen! Spil og vind gaver, som kun gælder for dig som medlem. Det kan fx vinde nye varer vi har i butikken eller gavekort, via vores mange spil eller quizzer.

Gaverne kan kun vindes af dig, som har MENY-appen. Held og lykke!

Opskrifter – gem dine favoritter

Er du en rigtig madelsker? Så er du landet det helt rette sted. I MENY-appen får du nemlig adgang til et smagfuldt madunivers med mere end 2.000 forskellige opskrifter med alverdens lækre råvarer. Så har du altid inspiration lige ved hånden, når du skal planlægge indkøb, når du handler og er løbet tør for ideer, eller når du står hjemme i køkkenet og vil prøve noget nyt.

Opskrifter
Indkøbsliste

Hold styr på dine indkøb

Indkøbslisten gør det lettere for dig at holde overblikket over ugens indkøb. Du kan også dele indkøbslisten med resten af familien så alle kan tilføje varer løbende, og så kan du sende listen til den der skal handle næste gang, hvis ikke det er dig selv. 

SMS "Meny" til 1210 og hent MENY-appen

Så får du let og gratis et link tilsendt på din mobil, eller hent appen der, hvor du normalt downloader apps.
MENY_appen24
Er du i tvivl?

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om MENY-appen

Du kan læse vores vilkår for medlemskab HER

;