Kaffe_HERO_23
Inspiration til ...

Kaffe i MENY

Kaffe. Vi drikker det morgen, middag og aften, til hverdag og fest, alene og sammen med andre. I kandevis, spandevis eller blot en enkelt lille kop, fuld af nøje tilberedt nydelse. Uanset om du er til filterkaffe, stempelkaffe eller har en espressomaskine, finder du den bedste kaffe i MENY. Vi har altid gode priser på kaffe, kaffebønner og kaffekapsler, så du kan fylde lageret op med din yndlingskaffe.

GÅ PÅ OPDAGELSE

på_opdagelse_kaffe_23

Kaffens Historie

Læs mere
Kaffe_stempelkande_23

Kaffe-brygning

Se hvordan
Iskaffe

Kaffe-formater

Få inspiration
Kaffecookies med kakao

Opskrifter med kaffe

Få inspiration

Kaffe-opskrifter

KAFFEKAPSLER

De senere år er maskiner til kaffekapsler blevet en af danskernes favoritmåder at lave hurtig og nem kvalitetskaffe på. Fordelene ved kapslerne er minimalt spild, da hver kapsel doserer præcis én kop, og man undgår at stå tilbage med en halv kande, der skal smides ud. Kaffekapsler er ikke billige, men med MENYs gode priser kan du gøre et fornuftigt køb til din kaffemaskine til kapsler derhjemme.

kaffekapsler_billede_23

HELE BØNNER

Lyden af en snurrende kaffemaskine, som står i sit hjørne af køkkenet og brygger dampende varm kaffe er elsket og velkendt af de fleste. Mange har et favoritkaffemærke, som år efter år fyldes på kaffemaskinen og giver den samme gode oplevelse hver gang. Andre skifter mellem kaffemærker og kaffetyper for at komme hele smagspaletten rundt og få nye noter i koppen.
Nogle foretrækker nymalet kaffe til deres kaffemaskine og går efter hele kaffebønner, som kværnes lige inden brug for en helt frisk kaffeoplevelse. Det giver en særlig duft i hele huset, når de nymalede kaffebønner spreder deres aroma, inden de ender i kaffekoppen.

FORMALET KAFFE

Det oser nærmest af hygge, når stempelkanden sættes på bordet. Ventetiden, mens grumset falder til bunds, så stemplet kan trykkes i bund, er en del af charmen ved stempelkaffe. Find kaffebønner til din stempelkande hos MENY.

Sådan brygger du den perfekte stempelkaffe

Start med at veje kaffen af, og hvis du selv kværner, skal du kværne den groft. En god tommelfingerregel er, at der går cirka 16 gram kaffe til 250 ml vand. Hæld mellem 90-92 grader varmt vand i kanden og rør rundt med en ske, indtil det brune skum i overfladen er væk. Så skal kaffen trække i 4 minutter, og når trækketiden er ovre, trykker du stemplet i bund – og voilá, din stempelkaffe er klar.

KAFFEMENUEN

Kender du din kaffe? Se hvilke kaffetyper der findes og hvordan du laver dem
Kaffetyper

Gå på opdagelse i MENYs kaffeverden

I MENY holder vi lige så meget af kaffe som af mad. Alle vores butikker har MADarbejdere, som er trænet i alle hjørner af vores store kaffeudvalg. De vil med glæde give dig vejledning om den helt rigtige kaffe til dit behov, og hvem ved, måske inspirere dig til at prøve nye kaffebønner eller kaffekapsler. Ud over de kendte mærker har MENY et stort udvalg af specialkaffe, så hvis du vil vide mere om fx slow roast, single estate eller blends, får du det hos vores kaffetrænede MADarbejdere.

Gå på opdagelse

på_opdagelse_kaffe_23
;