Saft_Juice_HERO
Saft og juice er ikke bare ...

Saft og juice

Vidste du at der findes juice og saft til forskellige anledninger? Nogle varianter egner sig bedre til morgenbordet end andre. Bliv klogere på juice og saft, måske kan du finde din nye favorit …

Når vi står foran hylden med saft og juice i MENY, er der oftest flere spørgsmål end svar. Det kan være utrolig svært at navigerer rundt i, hvad der egentlig er hvad, og hvilke produkter man skal vælge til forskellige anledninger. Det vil vi i MENY gerne gøre op med og samtidig gøre kundeoplevelsen bedre gennem læring og inspiration. På den måde kan vi i MENY hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til en god pris.

Fra jord til bord

Her kan du blive klogere på hele processen fra frugterne bliver høstet, på de lokale plantager, til de står klar lige til at drikke. Med et glas juice, følger også en lang historie. Hvordan er træet dyrket, hvordan høster de appelsinerne, hvordan bliver de presset og hvordan ender den på hylden i MENY klar til at drikke?  Det er blandt andet nogle af spørgsmålene du kan få svar på i denne video.

Friskpres og indkøb af appelsiner

Her i videoen får du et unikt indblik i, hvordan sådan et frugtlager ser ud og hvordan de forskellige frugter bliver behandlet. Det er nemlig ikke alle, der skal tackles på samme måde. Nogle frugter eftermodnes og andre gør ikke. Du får også muligheden for at finde ud af, hvad man gør med resterne efter de pressede frugter, for hvis du tror det bare bliver smidt ud – så tager du nemlig fejl.

De 7 segmenter!

Universet indenfor saft og juice er fordelt i syv segmenter, alt efter anledninger og på tværs af forskellige smage, så produkterne og deres mange fordele italesættes og forklares bedre, end det har været tilfældet hidtil.

En_god_start_content_juice_23

For dig der ønsker en god start på dagen, med et godt skud energi i form af en masse frugt og grønt. Juice er en fast del af de fleste danskers morgenbord og i MENY vil du have mulighed for at udforske de mange forskellige produkter der er.

Daglig_velvæer_juice_content_2023

Sundhed og velvære fylder mere og mere i dagens Danmark. Det gælder ikke kun fysisk sundhed, men også psykisk. Det kan være alt fra ingefærshots til tranebærdrik eller måske endda sveskejuice. Derfor har MENY samlet en række af disse produkter, der netop har til formål at afdække specifikke behov.

Smag_noget_særligt_content_juice_2023

Til dig der ønsker at kaste dig ud i nogle anderledes og mere specielle smagsvarianter. Her kan du udforske dine sanser, ved at kaste dig ud i eksotiske og tropiske smage som granatæble og lychee, eller udforske fløjlsblød smoothie med blodappelsin eller ananas.

Mest_for_børn_content_juice_2023

Når børnene skal forkæles på en forfriskende måde, hvad end det er til måltiderne derhjemme, til madpakken eller til farten. Her finder du nemlig klassiske juice-brikker, små smarte og frugtfulde smoothieposer eller børnenes bedste ven i sommervarmen - frys-selv-is. Altså tilbyder MENY et bredt udvalg formater, produkter og smage til de mindste.

Selvforkælelse_juice_content_2023

Til dig der ønsker lidt ekstra selvforkælelse både til hverdag, men også i weekenden – er der masser af valgmuligheder i dette segment. Her finder du produkter af den højeste kvalitet, fyldt med en masse frugt som giver dig lidt ekstra forkælelse i den travle dagligdag. Det kan være alt fra en lækker og syrlig citronlemonade til en sød rabarbersaft over i en frisk hyldeblomstdrik.

Tørstslukker_content_juice_2023

Når du har lyst til at slukke tørsten, men du synes vand er for kedeligt og derfor gerne vil have noget forfriskende at slukke tørsten med. Her finder du de klassiske produkter som Ribena og Rynkeby Blandet saft C, men der er også mange andre oplagte kandidater, til at få slukket tørsten på en forfriskende og frugtfuld måde.

Lækkertørstig_juice_2023

Når du vil slukke tørsten på en forfriskende, læskende og lækker måde. Et oplagt alternativ til sodavand, hvor du kan slukke tørsten på en læskende måde, helt uden brus. Her kan du finde velkendte smage som Hyldeblomst og Appelsin, men også anderledes smage som rabarber og fersken.

Der er en smag til forskel

Er du interesseret i at vide mere om Juice? Så kan du se med i denne spændende video, hvor du bliver gjort klogere på hvad juice og saft egentlig er. Vidste du for eksempel at appelsinen stammer fra Kina? Du kan også blive klogere på hvor mange ton appelsiner der hvert år bliver dyrket, eller hvor mange forskellige æblesorter der findes. Alt dette og meget mere, kan du se mere om i videoen.

Typer af juice

Her kan du blive klogere på saft og juice helt ned til mindste detalje. Hvorfor hedder det en nektar? Hvorfor kalder de den her juice for NFC? Hvordan kan det være de kalder den her for frugtdrik og ikke en juice? I denne video er det nogle er spørgsmålene du kan finde svar på, så vi har sikret os at du er klædt godt på, næste gang du står foran hylden og skal vælge dine produkter.  

Typer af saft

Når man snakker saft, er der oftest en tendens til at alle produkter der skal blandes op med vand, bliver kaldt saft. Her i videoen, kan du blive klogere på hvorfor det ikke er helt rigtigt. Her i videoen finder du ud af hvilke krav der er, for at må kalde en saft for en saft. Du finder også ud af hvad en læskedrik er og hvorfor det ikke er det samme som saft.

Vil du lave din egen juice?

;