Udforsk vores store udvalg

ØL, VIN & SPIRITUS

I MENY holder vi af mad, men den gode mad skal selvfølgelig have godt selskab. Vi vil være Danmarks bedste sted at købe øl, vin og spiritus med nye, spændende flasker og dybt kvalificeret rådgivning til vores halvårlige festival.
drinks

Specialøl, som faktisk er specielle

Hos os finder du et stort udvalg af specialøl fra ind- og udland. Faktisk er udvalget så stort, at vi har givet dem deres helt egen ø i butikken. Og får du svært ved at vælge, kan du altid spørge vores erfarne ølmester til råds. Det gælder naturligvis også de mange alkoholfri øl.

Vine, du ikke havde forventet

I MENY skal du finde vine, som du ikke finder andre steder. Ellers kunne du jo lige så godt gå derhen. Derfor er vi ikke bange for at overraske dig – heller ikke med vine, som man normalt ikke forventer at se i et supermarked. Og de fleste butikker har egen detailsommelier, der kan rådgive om dem.

MY OEVS Vin

Har du læst vores tilbudsavis

Få inspiration til både travle hverdage og weekendforkælelse
Se den her
Tilbudsavis
MY OEVS Spiritus

Spiritus til det velassorterede barskab

Nogle er til whisky, andre til whiskey. Uanset hvilken type spiritus, du er til, har vi den med stor sandsynlighed på hylden i indtil flere udgaver. Udvalget i MENY er nemlig både stort og bredt. Både for den, der nyder sin rom ren, og den, der er til færdigblandede cocktails. 

ALKOHOLFRI ØL OG VIN

Ingen alkohol, masser af smag

Før i tiden var det en blandet fornøjelse at drikke alkoholfrit. Men nye metoder har gjort det muligt at producere øl og vin uden alkohol, som absolut er værd at drikke.

I MENY har vi 24 alkoholfri vine og 28 alkohol fri øl i vores faste sortiment.

MY OEVS Alkoholfri
MY OEVS MENY Laug

Kvalitetssikret af MENY LAUGET

Kender du typen, der går mere end almindeligt op i druesorter? Som kan tale længe om over- og undergæring? Eller har været på pilgrimsrejse i Skotland? Den slags mennesker har vi en del af i MENY, og de allermest entusiastiske har vi samlet i MENY LAUGET. Her smager de sig gennem nyhederne inden for øl, vin og spiritus og sikrer, at kun de bedste og mest spændende flasker finder frem til vores hylder.
Nær dig

Find butik

I MENY står vi klar til at guide og vejlede dig