Udforsk vores store udvalg af ...

ØL, VIN & SPIRITUS

I MENY holder vi af mad, men den gode smag skal selvfølgelig have godt selskab. Besøg MENY og udforsk det store udvalg af vin, øl og spiritus, og har du brug for vejledning, så står vores faguddannede MADarbejdere klar til at hjælpe.
drinks

Specialøl, som faktisk er specielle

Hos os finder du et stort udvalg af specialøl fra ind- og udland. Faktisk er udvalget så stort, at vi har givet dem deres helt egen ø i butikken. Og får du svært ved at vælge, kan du altid spørge vores erfarne ølmester til råds. Det gælder naturligvis også de mange alkoholfri øl.

bliv klogere på

Månedens udvalgte

Hver måned udvælges en særlig øl til at være månedens udvalgte. MENY-lauget vælger det med omhu læs deres begrundelse for valget.
Se MENY-laugets månedsøl her

Pick & mix

I MENY har vi masser specialøl på hylderne. Og har du svært ved at vælge, så kan du få 5 specialøl for kun 100 kr.
Se denne måneds tilbud
Pick og mix_generisk

Prøv vores Øl-quiz!

Er du i tvivl om hvilken øl, der passer bedst til dig?
Eller vil du gerne bare prøve noget nyt, men har svært ved at vælge?
Prøv vores Øl-quiz, måske finder du din nye yndlings-øl!

Vine, du ikke havde forventet

I MENY skal du finde vine, som du ikke finder andre steder. Ellers kunne du jo lige så godt gå derhen. Derfor er vi ikke bange for at overraske dig – heller ikke med vine, som man normalt ikke forventer at se i et supermarked. Og de fleste butikker har egen detailsommelier, der kan rådgive om dem.

MY OEVS Vin

Nu kan du købe vin online!

… og få det hele leveret lige til din hoveddør. Vi har samlet mere end 2000 kvalitetsvine, så du kan shoppe løs, uanset hvor du er. Besøg MENY Vin og se det store udvalg.
KØB ONLINE
MENYvin
MY OEVS Spiritus

Spiritus til det velassorterede barskab

Nogle er til gin, andre til whisky. Uanset hvilken type spiritus, du er til, har vi den med stor sandsynlighed på hylden i indtil flere udgaver. Udvalget i MENY er nemlig både stort og bredt. Både for den, der nyder sin rom ren, og den, der er til færdigblandede cocktails. 

ALKOHOLFRI ØL OG VIN

Ingen alkohol, masser af smag

Før i tiden var det en blandet fornøjelse at drikke alkoholfrit. Men nye metoder har gjort det muligt at producere øl og vin uden alkohol, som absolut er værd at drikke.

I MENY har vi 19 alkoholfri vine og 28 alkohol fri øl i vores faste sortiment.

MY OEVS Alkoholfri

Har du læst vores tilbudsavis

Få inspiration til både travle hverdage og weekendforkælelse
Se den her
Ugens avis
Lauget_2023

Kvalitetssikret af MENY LAUGET

Kender du typen, der går mere end almindeligt op i druesorter? Som kan tale længe om over- og undergæring? Eller har været på pilgrimsrejse i Skotland? Den slags mennesker har vi en del af i MENY, og de allermest entusiastiske har vi samlet i MENY LAUGET. Her smager de sig gennem nyhederne inden for øl, vin og spiritus og sikrer, at kun de bedste og mest spændende flasker finder frem til vores hylder.
Nær dig

Find butik

I MENY står vi klar til at guide og vejlede dig

;