Man kan ikke sige Oles Gård uden at sige Ole. For det hele begyndte med Oles ide om at lave en pizza, som han selv ville elske at spise. Heldigvis viste det sig, at mange andre også havde lyst til at spise den, så den ene pizza blev til mange. Men ikke flere, end at hver enkelt pizza stadig bliver lavet i hånden på Oles Gård. Ole kalder dem selv for håndlavede økologiske gourmetpizzaer. Vi kalder dem en Dansk Madskat.
Hvordan er man sikker på at få de bedste råvarer? På Oles Gård opdrætter de deres egne økologiske grise og køer. Det bliver svært at finde en råvare, som er mere lokal end det. Men Oles Gård samarbejder også med andre dygtige producenter. For eksempel kommer mozzarellaen på Oles kartoffelpizza, en ny signaturpizza, fra Øllingegaard. Mejeriet er også en Dansk Madskat.
På Oles Gård tager de sig tiden til at lave en ordentlig pizza. Helt fra bunden og til det velsmagende fyld. Kartoflerne på signaturpizzaen har været i menneskehænder, det har citronen og rosmarinen også. Ole siger selv, at de bare laver pizzaen på den oprindelige måde. Men vi siger, at Ole er lidt for beskeden.
Kom ned i den nærmeste MENY og gå på opdagelse i Danske Madskatte