Oles gaard_DM_24

Oles Gaard

HÅNDLAVET EFTER OLES HOVED

Man kan ikke sige Oles Gård uden at sige Ole. For det hele begyndte med Oles ide om at lave en pizza, som han selv ville elske at spise. Heldigvis viste det sig, at mange andre også havde lyst til at spise den, så den ene pizza blev til mange. Men ikke flere, end at hver enkelt pizza stadig bliver lavet i hånden på Oles Gård. Ole kalder dem selv for håndlavede økologiske gourmetpizzaer. Vi kalder dem en Dansk Madskat.

Oles_gaard_DM_24

DER ER LOKAL – OG SÅ ER DER OLES GÅRD

Hvordan er man sikker på at få de bedste råvarer? På Oles Gård opdrætter de deres egne økologiske grise og køer. Det bliver svært at finde en råvare, som er mere lokal end det. Men Oles Gård samarbejder også med andre dygtige producenter. For eksempel kommer mozzarellaen på Oles kartoffelpizza, en ny signaturpizza, fra Øllingegaard. Mejeriet er også en Dansk Madskat.

KVALITET TAGER TID

På Oles Gård tager de sig tiden til at lave en ordentlig pizza. Helt fra bunden og til det velsmagende fyld. Kartoflerne på signaturpizzaen har været i menneskehænder, det har citronen og rosmarinen også. Ole siger selv, at de bare laver pizzaen på den oprindelige måde. Men vi siger, at Ole er lidt for beskeden.

Oles_gaard_DM_24

Mød vores andre leverandører

Rosborg Foods

Økologiske krydderurter dyrket med kærlighed på Fyn.

LÆS MERE HER

Mejnerts Mølle

Kvalitetsmel fra familien Mejnertsen i Svebølle.

LÆS MERE HER

Engdigegaard

Unikke havregryn lavet af sorthavre i Guldborg.

LÆS MERE HER
Nær dig

Find butik

Kom ned i den nærmeste MENY og gå på opdagelse i Danske Madskatte

;