Der skal god mælk og godt håndværk til at lave god ost. Punktum.
Og mælken er god, for den kommer fra sunde køer, der trives på mejeriets egne gårde.
Resten handler om at være omhyggelig med håndværket. Og det kan de også finde ud af på det lille andelsmejeri i Them, med det fælles mål at lave oste, der ikke fås bedre.
Them Andelsmejeri bygger på et stærkt fællesskab med lokal forankring og en historie, der går helt tilbage til 1888. Og god gammeldags omhu går aldrig af mode, fra arbejdet med dyrene, til ostene leveres til butikkerne – og dermed til dig, der handler i MENY.
Hovedparten af den mælk, der bruges til fremstillingen af oste, kommer fra egne gårde i det midtjyske søhøjland. Her passes der godt på dyrene og der er styr på hver en dråbe mælk, der har betydning for ostenes kvalitet.
Kom ned i den nærmeste MENY og gå på opdagelse i Danske Madskatte