Er du klar til jul?

Jul i MENY

Bliv klar til jul med juleinspiration fra MENY.

Med MENY kan du både hente færdiglavet julelækkerier, eller skabe din egen autentiske julesmag fra bunden med opskrifter til jul. Vi har noget til enhver smag. Alt du behøver er højt humør – og MENY vil guide dig med tips og tricks til en velsmagende jul.

Klassisk and

Få inspiration til den perfekte julemiddag

Er du stadig i syv sind over, hvordan du skal nå at lave al julemaden? Eller er du stadig i tvivl om hvad du skal lave? Bare rolig – MENY giver dig masser af opskrifter, samt gode tips og tricks til hvordan du selv kan lave den perfekte julemiddag.

Vi viser dig, hvordan du laver alt fra den sprøde, saftige kalkun og de brunede kartofler til alle dine yndlings julesmåkager, julekager og konfekt. Så vil du på forkant med julemiddagen, hjælper MENY dig godt på vej.

Få inspiration til julemiddagen med vores opskrifter på lækker julemad fra MENY.

Se opskrifter her

vin

Glem ikke vinen til julemaden

Man må ikke glemme hyggen – eller alkoholen. Udover snaps og juleøl, finder du et bredt udvalg af vine hos MENY. Her finder du tilbud på spændende vine, og som noget nyt er vi kommet med vores bud på de bedste vine til julemaden. Du kan for eksempel se hvilken portvin, vi anbefaler til risalamanden eller hvilken rødvin, vi anbefaler til anden.

Forkæl dine gæster med vores store udvalg af vin til jul.

Se vin her

Julefrokost

Køb din julemad hos MENY

Skal du holde stor julefrokost for hele familien, og vil du gerne pifte de traditionelle juleretter op med et moderne twist? Så har vi alt det du skal bruge i din lokale MENY. Stiller du dig selv spørgsmålet, om hvilke nye juleretter du eventuelt kan introducere til julebordet? Eller skal du måske kombinere to kulturers julemad? Hos MENY får du ikke blot inspiration til julemiddagen – du får også til julefrokosten!

Gå på jagt i vores opskrifter til julefrokosten, og se hvordan du kan skabe den perfekte julefrokost til dig og familien.

Se opskrifter her

julefrokost_ud_af_huset_23

Bestil din julemenu online

Hos MENY får du ikke kun inspiration til julebordet – vi kan også hjælpe dig helt i mål. MENY tilbyder nemlig at lave al maden til din julefrokost for dig.

Alt du skal gøre er:  

  • Vælg den MENY du vil hente maden fra
  • Læg din bestilling
  • Hent det i din lokale MENY
  • Anret og server - Bon appetit!

Se vores muligheder for julefrokost ud af huset

Meny ud af huset

Konfekt

Konfekt og julebag

Bliv klar til den søde juletid med opskrifter på konfekt, kager og andet godt til ganen og den søde juletand. Vi guider dig igennem juleopskrifterne og giver dig gode bagetips, så brunkagerne bliver sprøde, og klejnerne får det helt rette drej.

Se opskrifter her

julekalender

Oplev julens magi med MENY

Forbered dig på en uforglemmelig jul med MENY ved din side. Du kan udforske de lækre delikatesser fra vores slagter, deltage i vores spændende julekalender eller finde din lokale MENY og sikre dig, at alt er klar til festlighederne. Gør denne jul speciel med MENY.

Skrab og vind

Sign up til nyhedsmail

Få madinspiration i din indbakke

Følg med i ugens gode tilbud, sæsonrelevante opskrifter og meget mere madunivers, når du tilmelder dig MENYs nyhedsmail
tilmeld dig her

FIND DIN MENY

Find din nærmeste MENY, hvor du kan gå på opdagelse i vores store sortiment.

;