Kig forbi din lokale MENY slagterafdeling, hvor vi står klar med lækre kød udskæringer og gode råd til dig. Spørg endelig efter et godt slagtertip, og slagteren er selvfølgelig altid klar til at lave en helt særlig udskæring til dig, hvis du har særlige ønsker.
Afhængig af sæsonen kan du ofte finde lækre hjemmelavede varer hos din lokale MENY slagter, som bl.a. tilbyder hjemmelavet spegepølse, grillpølser, rullepølser, sylte og mange andre lækkerier. Og hvis du skal bruge nem aftensmad, så prøv slagterens hurtige færdigretter NEM MENY.
Delikatessen tilbyder lækkert smørrebrød, tapas, salater og meget andet godt. Når du skal holde selskab, så er vi også altid klar til at hjælpe med din festmiddag. Se udvalget af mad ud af huset hos din lokale MENY slagter her
MENY Slagteren Anbefaler-mærket er din guide til ekstra godt kød. Kig efter mærket, når du handler, eller spørg din slagter til råds – så er du altid sikker på at få lækkert kød med hjem.
Vores slagtere står altid parat med lækkert kvalitetskød og udvalgte udskæringer til dig. Hvis du vil opleve en ekstra lækker bøf, så er kød fra Freygaard et godt valg.
Kød fra Freygaard er udskæringer i absolut topklasse. Alle ungkvæg er løsgående om sommeren og lever livet på store marker i de 1000 søers land, hvor der er rigeligt med græs og frisk luft. Det er i Finland, de er født, opvokset og slagtet. Det gode liv kan smages, og bl.a. derfor er bøfferne fra Freygaard kåret til verdens bedste i 2018 og 2019. Oplev det selv i MENY.
Den danske Frilandsgris er født med krølle på halen og er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Den kommer til verden i en hytte på marken og har livet igennem haft adgang til frisk luft og blødt halm. De gode forhold giver hele 3 hjerter i statens dyrevelfærdsmærkning.
De danske OMHU kyllinger er langsomt voksende kyllinger, der
går frit rundt i stalden og har adgang til udearealer.
Velfærdskyllingerne er vokset op på danske gårde med dedikerede
landmænd.
De danske velfærdskalve opdrættes på udvalgte danske gårde. Her lever dyrene i løsdrift og har et trygt og godt liv i åbne stalde. Dansk velfærdskalv har 2 hjerter i statens dyrevelfærdsmærkning.
I MENY finder du også et bredt udvalg af økologisk oksekød, grisekød og fjerkræ. FRILAND ØKOLOGI er vores økologiske mærke inden for okse- og grisekød. Alt kødet kommer fra dyr, der er født, opvokset og slagtet i Danmark. Grisene fødes og opfostres på friland, og kvæget græsser frit på marken i sommerhalvåret. Spørg vores faguddannede madarbejdere til råds om tips til udskæring og tilberedning af økologisk kød.
Læs mere om økologi i MENY her