Dit fødevaremarked

Om MENY

MENY er der for dig, når du vil lave bouillabaisse fra bunden. Og når du bare vil have en færdigstegt rødspætte. Eller når du skal have gæster og foretrækker at lade os stå for maden. Vi har kort sagt lavet den slags butik, vi selv gerne vil handle i. Hvor der er lidt mere overskud. Lige fra udvalget af økologi over smagninger til den måde vi glæder os til at give dig gode råd, når du kommer i butikken.

Hvad adskiller MENY fra andre supermarkeder

Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er købmænd og flere end 5.000 faguddannede slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Men vi er også mennesker som alle andre med en travl hverdag, der skal hænge sammen. Den erfaring afspejler sig i vores butikker, og det der altid er på MENY’en hos os. Det er her, du finder den bedste kvalitet, det særlige sortiment og den inspiration, du savner andre steder.

Om_MENY
Om_MENY_2023

MENY er der for dig

Hvis du skulle have fået en vare, der ikke er i orden med hjem, eller hvis du fik købt for meget vin til festen. Vi tager det retur med et smil, og alt det kræver er en bon.
Må du omvendt gå tomhændet hjem, fordi en tilbudsvare er udsolgt, så beder du os bare om et tilgodebevis. Så får du varen til tilbudsprisen, når den igen er på hylden. 

SMS "Meny" til 1210 og hent Menykort-appen

Så får du let og gratis et link på din mobil. Du kan også klikke herunder og hente den direkte fra din app butik.
HENT DEN NU
MENY_kortet_23

Du kan forvente mere af os - med garanti

Vores kundeløfter er altid på MENY'en
Fest_garanti_2023

Festgaranti

Vi tilbyder en problemfri returpolitik på uåbnede flasker. Bare medbring din bon til butikken, og vi sørger for en hurtig og nem tilbagebetaling. Har du ikke din bon ved hånden? Ingen problemer! Du kan også nemt finde den i MENY-appen, hvis du har oprettet dig med betalingskort.

Kvalitets_garanti_2023

Kvalitetsgaranti

Forvent lidt mere af MENY. Mere på hylderne. Mere økologi. Mere kvalitet. Lever en vare ikke op til dine forventninger, så bytter vi med et smil.

Inspirations_garanti_2023

Inspirationsgaranti

Du kan altid hente tips og gode råd i MENY. Vores faguddannede slagtere, vinhandlere, grønthandlere og alle de andre MADarbejdere glæder sig til at hjælpe dig. 

Hverdags_garanti_2023

Hverdagsgaranti

MENY får hverdagen til at hænge sammen. Med alt fra Hverdagspris på basisvarer, til ægte forkælelsesvarer med en fast lav pris. Og nemme retter, når det hele er lidt for hektisk.

Vi er lige i nærheden

FIND DIN NÆRMESTE MENY

;