Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

OM MENY

Hvad afskiller MENY fra andre supermarkeder

Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er købmænd og flere end 5.000 faguddannede slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Men vi er også mennesker som alle andre med en travl hverdag, der skal hænge sammen. Den erfaring afspejler sig i vores butikker, og det der altid er på MENY’en hos os. Det er her, du finder den bedste kvalitet, det særlige sortiment og den inspiration, du savner andre steder.

 

Basis eller forkælelses - MENY har det hele

MENY er der for dig, når du vil lave bouillabaisse fra bunden. Og når du bare vil have en færdigstegt rødspætte. Eller når du skal have gæster og foretrækker at lade os stå for maden. Hos os hedder dén løsning MENY ud af huset.Det er også her, du kan få helt almindelige basisvarer til helt almindelige priser. Vi kalder det Discount match. Eller VELVALGTE varer med en fast MENY-pris. På den måde kan du altid nøjes med at handle ét sted.

 

MENY er der for dig

Hvis du skulle have fået en vare, der ikke er i orden med hjem, eller hvis du fik købt for meget vin til festen. Vi tager det retur med et smil, og alt det kræver er en bon.
Må du omvendt gå tomhændet hjem, fordi en tilbudsvare er udsolgt, så beder du os bare om et tilgodebevis. Så får du varen til tilbudsprisen, når den igen er på hylden. 

 

Overskud, udvalg og gode råd

Vi har kort sagt lavet den slags butik, vi selv gerne vil handle i. Hvor der er lidt mere overskud. Lige fra udvalget af økologi over smagninger til den måde vi glæder os til at give dig gode råd, når du kommer i butikken. 

 

Vi holder af mad. Og vi vil meget gerne dele vores madglæde med dig. 

Du kan forvente mere af os - Med garanti

Fest garanti

Kvalitets garanti

Kvalitets garanti
VELVALGT

Madarbejder kød

Inspiartions garanti

Hverdags garanti