Hverdagspris
Over 400 varer til fast lav pris ...

Hverdagspris

HVERDAGSPRIS PÅ DET, DU BRUGER MEST AF

Vi har været på jagt i vores sortiment og fundet de varer, du bruger mest i hverdagen. Nu kan du få dem til fast lav pris – hver dag. Der er over 400 varer, du altid kan finde på hylderne til HVERDAGSPRIS i din lokale MENY. Kig efter skiltet, så kan du få alt det, du behøver. Der er varer til HVERDAGSPRIS i hele butikken, for eksempel:

  • Mad og drikke
  • Personlig pleje
  • Babyartikler
Hverdagspris
Hverdagspris

ØKOLOGI, LÆKKERI, VASKERI

Med over 400 varer at vælge mellem er der noget både til morgenmaden, madpakken, aftensmåltidet og hyggestunden. Du kan fylde kurven med kendte mærkevarer, masser af økologi og vores egne mærker First Price, Gestus og Grøn Balance – alt sammen til HVERDAGSPRIS. Og du kan selvfølgelig også finde uundværlige ting som skumvaskeklude til baby, balsam til dig selv, tabs til opvaskeren og meget mere.

Næste gang du handler

Få råd til lidt ekstra

I MENY holder vi af mad. Så når du får alle dine basisvarer til HVERDAGSPRIS, kan du benytte chancen til at gå på opdagelse i resten af vores store sortiment, der rummer alt fra torvefriske grøntsager over udsøgte oste til håndskårne bøffer.
Gestus pasta penne

Bliv inspireret af vores opskrifter

Vi har inspireret dig til lidt lækre opskrifter, hvor du med fordel kan benytte varer til hverdagspris som ingredienser i måltidet.
Se dem her

besøg meny og spot velvalgte varer på hylderne

Besøg din lokale MENY og spot varer til HVERDAGSPRIS på hylderne til permanent lave priser. Vi holder af mad og det vil glæde os at byde dig velkommen.
Find MENY i nærheden
;