Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Klimakærlig mad

Klimakærlig mad

MENY HAR EN SÆRLIG MISSION

MENY bakker op om Danmarks officielle ”Madglade Klimatips”, som er udviklet af Miljø- og Fødevareministeriet, Klimaministeriet og organisationen Madkulturen i samarbejde med danske forbrugere. Formålet med de i alt 22 klimatips er at gøre det nemmere for dig at vælge klimavenligt, når du laver mad.

Helt konkret er missionen at gøre det klimakærlige valg til det lækreste valg, når du handler i
MENY. Derfor kan du løbende møde de ”Madglade Klimatips” i tilbudsaviserne og i butikkerne.
Vil du vide mere om MENYs klimafokus? Læs om en række andre tiltag her

 

 

Klimakærlige opskrifter

 

 

LÆR DE ”MADGLADE KLIMATIPS” AT KENDE

Den mad, vi spiser, er en vigtig del af vores klimaaftryk. I MENY vil vi gerne løfte vores del af ansvaret: for os er klimakærlig mad en del af det gode liv. Her kan du se alle de 22 forskellige klimatips, som hver især kan gøre din madlavning mere klimavenlig.

Vi har samlet et univers af lækre opskrifter, som tager udgangspunkt i disse tips, og som du med god samvittighed kan lade dig inspirere af. Find dem her.

 

 

Klimatips 1Klimatips 2Klimatips 3Klimatips 4Klimatips 5Klimatips 6Klimatips MENYKlimatips 7

 

MØD DIN LOKALE KLIMAAMBASSADØR, NÅR DU HANDLER I MENY

I MENY kan du møde en såkaldt klimaambassadør. Det er en eller flere af de lokale madarbejdere i MENY, som er uddannede til at inspirere dig til at spise mere klimavenligt. De står klar til at rådgive dig og svare på spørgsmål om klimakærlig mad. Målet er, at deres viden om klimahensyn skal blive en del af den personlige rådgivning, når du handler i vores butikker. Derfor deler de løbende deres viden med de andre madarbejdere, så du på sigt kan få klimakærlig rådgivning i alle vores afdelinger.

 

 

Se et udpluk af klimakærlige opskrifter herunder