Vi har en særlig mission

Klimakærlig mad

Helt konkret er missionen at gøre det klimakærlige valg til det lækreste valg, når du handler i MENY.

De madglade klimatips

Den mad, vi spiser, er en vigtig del af vores klimaaftryk. I MENY vil vi gerne løfte vores del af ansvaret: for os er klimakærlig mad en del af det gode liv. Vi følger alle de 22 forskellige klimatips, som hver især kan gøre madlavningen mere klimavenlig.

Klimakaerlig

MENY bakker op

Danmarks officielle ”Madglade Klimatips” er udviklet af Miljø- og Fødevareministeriet, Klimaministeriet og organisationen Madkulturen i samarbejde med danske forbrugere. Formålet med de 22 klimatips er at gøre det nemmere for dig at vælge klimavenligt, når du laver mad. Vil du vide mere om MENYs klimafokus?
Se mere her

Få 10 klimakærlige opskrifter

og bliv inspireret til mere klimakærlig madlavning derhjemme - til dig selv, eller til resten af familien!
SE HÆFTET LIGE HER
Klimakærlige opskrifter hæfte
klimakaerlig medarbejder

MØD DIN LOKALE KLIMAAMBASSADØR, NÅR DU HANDLER I MENY

I MENY kan du møde en såkaldt klimaambassadør. Det er en eller flere af de lokale madarbejdere i MENY, som er uddannede til at inspirere dig til at spise mere klimavenligt. De står klar til at rådgive dig og svare på spørgsmål om klimakærlig mad. Målet er, at deres viden om klimahensyn skal blive en del af den personlige rådgivning, når du handler i vores butikker. Derfor deler de løbende deres viden med de andre madarbejdere, så du på sigt kan få klimakærlig rådgivning i alle vores afdelinger.