Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Påske som du kan li' den

Der er forår i luften, og de første helligdage nærmer sig. Dagene er blevet længere, og det er ved at være tid til at stille urene frem. Det betyder ny energi blandt børn og voksne, men for madelskere betyder det først og fremmest glædelig gensmag med påskens klassikere og fridage til at nyde det hele.

Efter en lang vinter har mos og simreretter efterhånden mistet lidt af glansen, og påsken er en kærkommen lejlighed til at komme ud af hulerne, mødes med familie og venner og forkæle dig selv på tallerkener og i glas.

Og hvem er bedre til at hjælpe dig med at nyde påsken end MENY? Et fødevaremarked med madarbejdere, der tager sig tid til dig og dine smagsløg. Som serverer inspiration i øjenhøjde og vækker appetit på at prøve noget nyt. Med priser, der giver lyst til at tage en portion mere og invitere gæster. Med et imponerende udvalg af varer – til fiskefans og ølentusiaster såvel som vegetarer og glutenallergikere. Og med ekstra gode personlige tilbud til kunder med MENY-kort. Det er derfor du skal handle i MENY. Så det bliver en påske som du kan li’ den.

Du kan også spare tiden på madlavningen og bestille en klassisk påskefrokost, smørrebrød eller andre lækkerier, som vores dygtige madarbejdere tilbereder - du skal blot hente i din MENY og servere og imponere dine gæster. Det kalder vi MENY ud af huset - vælg din butik og se udvalget her.

MENY ud af huset sommermenu

Påskens rabatkupon

Påske som slagteren kan li den

Strandby Fisk

Strandby Fisk
Strandby Fisk