Påske som du kan li' den

Der er forår i luften, når april nærmer sig. Dagene er blevet længere, og vi har stillet urene frem. Det betyder ny energi blandt børn og voksne, men for madelskere betyder det først og fremmest glædelig gensmag med påskens klassikere og fridage til at nyde det hele.

Efter en lang vinter har mos og simreretter efterhånden mistet lidt af glansen, og påsken er en kærkommen lejlighed til at komme ud af hulerne, mødes med familie og venner og forkæle dig selv på tallerkener og i glas.

Og hvem er bedre til at hjælpe dig med at nyde påsken end MENY? Et fødevaremarked med madarbejdere, der tager sig tid dig og dine smagsløg. Som serverer inspiration i øjenhøjde og vækker appetit på at prøve noget nyt. Med priser, der giver lyst til at tage en portion mere og invitere gæster. Med et imponerende udvalg af varer – til fiskefans og ølentusiaster såvel som vegetarer og glutenallergikere. Og med ekstra gode personlige tilbud til kunder med MENY-kort. Det er derfor du skal handle i MENY. Så det bliver en påske som du kan li’ den.

Rabatmærker

Saml rabatmærker - og få råd til mere af det, du kan li'
Rabatmærker

Strandby Fisk

Strandby Fisk
Strandby Fisk

Påske som slagteren kan li den

Madarbejder