HOV! Du prøver at komme på vores app fra computeren

MENY-appen

MENY-appen er vores fordelsapp. Hent appen, der hvor du normalt henter dine apps til telefonen, hvis du ikke har den i forvejen!

Spil med i appen

Vi har løbende spil i MENY-appen, hvor du kan være med i konkurrencen om mange forskellige præmier. Det er bare endnu en god grund til at hente vores app. Spil med og hent præmien i din lokale MENY, hvis du er så heldig at vinde.

Lykkehjuls-spil i appen
medlemspris

Få ekstra rabat på udvalgte medlemsfordele

Med MENY-appen får du særlige medlemsfordele, som kun gælder for dig med MENY-appen – hver uge. Det betyder endnu mere madglæde til spiselige priser!

Ugens fordele gælder i alle MENY-butikker i landet, men er kun gyldige i den pågældende uge – så husk at holde dig opdateret i appen.

Kvitteringer

Digitale kvitteringer

Med MENY-appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen. Så slut med at gemme gamle kvitteringer. I MENY-appen kan du altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug

Avis

Ugens avis

Vidste du, at du som medlem altid har ugens avis lige ved hånden? Så kan du nemt åbne den og se ugens priser uanset hvor du er.

Find butik

Find din lokale butik

I MENY-appen kan du altid finde den MENY, som er tættest på dig. Det er fx smart, hvis du befinder dig i en anden by eller er på ferie et sted i Danmark og gerne vil handle ind til store madoplevelser. På kortet kan du derfor se alle MENY-butikker i Danmark inkl. adresse og åbningstider.

Spil i app

Eksklusivt

Som medlem bliver du ekstra forkælet. Nogle gange kan du nemlig få særlige gaver i appen, som kun gælder for dig med MENY-appen. Det kan fx være et e-hæfte med lækre opskrifter og inspiration til særlige anledninger.

Gaverne gives kun til dig, som er medlem.

Opskrifter – gem dine favoritter

Er du en rigtig madelsker? Så er du landet det helt rette sted. I appen får du nemlig adgang til et smagfuldt madunivers med mere end 2.000 forskellige opskrifter med alverdens lækre råvarer. Så har du altid inspiration lige ved hånden, når du skal planlægge indkøb, når du handler og er løbet tør for ideer, eller når du står hjemme i køkkenet og vil prøve noget nyt.

Opskrifter
Indkøbsliste

Hold styr på dine indkøb

Indkøbslisten i MENY-appen gør det lettere for dig at holde overblikket over ugens indkøb. Du kan også dele indkøbslisten med resten af familien så alle kan tilføje varer løbende, og så kan du sende listen til den, der skal handle næste gang, hvis ikke det er dig selv. 

Er du i tvivl?

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen

Du kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger HER

;