MY Grill

Få smagen af grill

Tag på smagsrejse

Det er dip og marinader, der får smagsløgene til at danse. Spændende krydderier, som gæster middagsbordet. Det er nye sammensætninger, konsistenser og smage, som leder tankerne langt væk fra Danmark.

Hvordan skal dit kød steges?

Det bedste og sikreste resultat opnås med et stegetermometer, så du kan holde øje med hvornår kødet når sin kernetemperatur.

Se vores guide til højre, og vælg om du er til medium, medium-rare eller måske den helt røde?

GOD FORNØJELSE!

Stegetips_2023

 

 

Særligt udvalgt af vores sommelier
VINE TIL GRILLMAD

Læs mere om, hvordan vinen, kan tage din grill-mad til nye højder og hvilke smagsforstærkere du skal være opmærksom på.

Køb vin online

MENYvin_Des

Vin der passer til grillmaden

Barbera_Dalba_menyvin

BARBERA D’ALBA

Frugtig og saftig rødvin. Barbera D'alba har en let cremet smag og en dejlig balance mellem smidige tanniner og behagelig syre. Det er en dejlig vin til grillretter og de italienske favoritter så som pasta kødboller.

Køb online
grill_vin_sauvignon_blanc

SAUVIGNON BLANC

Festlig vin til hverdag og weekend. Den har duft- og smagsnoter af grapefrugt, passionsfrugt og grøn peber, der er med til at skærpe vinens intensitet. Vinen er ideel ledsager til fisk, skaldyr, gedeost, men også alene.

Køb online
Grill_vin_brise_marine_rose

Brise Marine Rosé

Brise Marine Rosé er en forfriskende og læskende vin med noter af jordbær, hindbær, fersken og citrusfrugter. Dette er en alsidig vin og et godt match til grillmad og salater, fisk og skaldyr.

Køb online
CREMANT DE LOIRE_menyvin

CRÉMANT DE LOIRE

Flot, perlende Crémant. Den er lysegul med gyldne reflekser. Vinen har en sprudlende effekt og en fin perle, der giver et festligt touch. Bouqueten er frisk og frugtagtig med noter af æble, pære og citrusfrugter.

Køb online
Salat med grillede paraguayos, fetaost, pistacienødder og oregano-vinaigrette

Flere grill-opskrifter

Vi vil gerne inspirere dig til at prøve nye retter på grillen, udforske nye smage. Har du fx prøve at grille melon? Banan eller nektariner? Bliv inspireret blandt vores mange spændende retter på grill.
FIND GRILL-OPSKRIFTER

SOMMERDRINKS

Lune sommeraftener, fuglefløjt, måske bølgeskvulp i baggrunden og gode stunder. Det er sommer i Danmark. Vi har et stort udvalg af lækre drinksopskrifter - hvilken er din favorit?
FIND FLERE DRINKS
Aperol Spritz

Hent Menykort-appen, der hvor du normalt henter apps

Du kan også klikke herunder og hente den direkte fra din app butik.
LÆS MERE HER
MENY_appen24
;