Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Gør sommeren til et madeventyr

Det er sommer, det er sol, og det er sæson for MADeventyr under den blå, danske himmel. Sæson for velsmagende grilleventyr i haven, på terrassen, i gårdhaven eller på stranden.

Med familie, venner, studenter, bryllupsgæster eller bare en romantisk grillaften med den store kærlighed. Saftige bøffer, friske fisk, nyopgravede kartofler, farvestrålende grøntsager, lækker ost, søde jordbær og et forfriskende glas hvidvin, er blot nogle af de fantastiske råvarer, som gør sommeren i Danmark til en uendelig lang række af fortryllende MADeventyr. Start dine i MENY!

Når det er sommer i MENY, er det tid til at få god smag på gløderne, og derfor har vi samlet alt det, der gør sommermåltidet til noget helt særligt: Skønne grillopskrifter, velsmagende ideer og ikke mindst inspiration med sæsonens lækreste råvarer.

Besøg slagterens grilldisk

I slagterafdelingen får du de møreste og saftigste udskæringer, så du kan nyde den dejlige grillsmag – hele sommeren. Og så står vores dygtige slagtere naturligvis klar med et tip eller to, hvis du skal bruge lidt inspiration til tilbehøret, marinaden eller tilberedningen. Hver fredag og lørdag giver vi dig muligheden for at sammensætte din egen grillpakke med lige det, du har lyst til. Her får du personlig betjening og kan vælge frit mellem alt, hvad ganen og grillen kan begære: Lige fra saftige udskæringer til velsmagende grillpølser.

Grillmarked

Grilltips

Freygaard

Tilbehør til grill

Hvidløgsbrød

Grillet ørred

sous vide