Yoghurtparfait med rabarber, makroner og chokolade

fork and spoon
Dessert
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

200 g rabarber
100 g sukker
4 pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
200 g græsk yoghurt 10 %
3 dl piskefløde
50 g makroner
75 g mørk chokolade

Sådan gør du

Kom rabarber og 100 g sukker i et ovnfast fad og bag det i 20 min ved 200° C til rabarberne er møre.

Lad dem køle helt af.

Fisk rabarberne op og gem siruppen til servering.

Pisk æggeblommer med sukker til en luftig æggesnaps.

Vend yoghurten i.

Pisk fløden til skum og vend den i sammen med rabarber, knuste makroner og grofthakket chokolade.

Kom parfaiten i en form beklædt med plastfolie og frys den natten over.

Server med rabarbersirup over.

 

Energi pr. person: 1235KJ/295Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,9 g.

Kulhydrat: 18,8 g.

Fedt: 17,2 g.