HjemOpskrifterYoghurtparfait med rabarber, makroner og chokolade

Yoghurtparfait med rabarber, makroner og chokolade

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 200 g rabarber
  • 100 g sukker
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 200 g græsk yoghurt
  • 3 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 50 g makroner
  • 75 g mørk chokolade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom rabarber og 100 g sukker i et ovnfast fad og bag det i 20 min ved 200° C til rabarberne er møre.

  • 2.
    Lad dem køle helt af.

  • 3.
    Fisk rabarberne op og gem siruppen til servering.

  • 4.
    Pisk æggeblommer med sukker til en luftig æggesnaps.

  • 5.
    Vend yoghurten i.

  • 6.
    Pisk fløden til skum og vend den i sammen med rabarber, knuste makroner og grofthakket chokolade.

  • 7.
    Kom parfaiten i en form beklædt med plastfolie og frys den natten over.

  • 8.
    Server med rabarbersirup over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13021 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1147 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 4.5 %3.1 g
Kulhydrat: 43.1 %29.1 g
Fedt: 52.4 %16.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;