HjemOpskrifterWhiskey-trøffelkugler med salt

Whiskey-trøffelkugler med salt

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 100 g havregryn
  • 100 g grofthakket mørk chokolade
  • 50 g smør
  • 3 cl Jack Daniels Original whiskey
  • 100 g marcipan
  • 1 spsk kakaopulver
  • 150 g mælkechokolade til overtræk
  • 1 spsk flagesalt til pynt

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Kom havregryn, mørk chokolade, smør, whisky, marcipan og kakao i en foodprocessor, og blend det sammen til en ensartet masse.

  • 2.
    Tril massen til små kugler.

  • 3.
    Hak mælkechokoladen, og smelt 100 g af den over vandbad eller i mikroovn.

  • 4.
    Sluk for varmen, og rør resten af chokoladen i.

  • 5.
    Dyp kuglerne i chokolade, og sæt dem på en rist eller et stykke bagepapir.

  • 6.
    Drys med lidt flagesalt på toppen, og lad chokoladen hærde.

  • 7.
    Opbevar trøffelkuglerne på køl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10662 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2031 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.7 g
Protein: 6 %7.2 g
Kulhydrat: 42.5 %50.8 g
Fedt: 51.5 %28.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;