Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Vietnamesisk gris med citrongræs og risnudler med sød chilidressing
Vietnamesisk gris med citrongræs og risnudler med sød chilidressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
marinade:
3 citrongræs
2 spsk fiskesauce
1 spsk sojasauce
1 fed hvidløg
3 spsk sød chilisauce
1 spsk vindruekerneolie
grillspyd:
500 g nakkefileter af gris
250 g tørrede risnudler
2 gulerødder
0.5 agurk
1 bakke bønnespire
2 forårsløg
dressing:
0.5 spsk sød chilisauce
2 spsk friskpresset limesaft
2 spsk fiskesauce
1 spsk sojasauce
1 spsk sesamolie
SÅDAN GØR DU
1.
Skær den øverste halvdel af citrongræsset og kassér.
2.
Pil de ydre blade af og hak det inderste af bunden fint.
3.
Bland det sammen med fiskesauce, soja, knust hvidløg, chilisauce og vindruekerneolie.
4.
Skær kødet i tern og læg dem i marinaden i mindst 30 min. eller natten over.
5.
Tag kødet op af marinaden og sæt det på grillspyd.
6.
Grill spyddene ved høj varme i 3-4 min. på alle fire sider.
7.
Tilbered risnudlerne efter pakkens anvisning.
8.
Skræl gulerod og skær den i meget tynde strimler.
9.
Skær agurken i meget tynde strimler.
10.
Vend nudlerne sammen med gulerod, agurk og bønnespirer samt forårsløg i tynde skiver.
11.
Rør en dressing sammen af chilisauce, fiskesauce, soja og sesamolie og kom over nudlerne.
SPISETID opskrift
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10633 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
667 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
19.1 %
7.5 g
Kulhydrat:
47.7 %
18.7 g
Fedt:
33.2 %
6.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;