HjemOpskrifterVeggie Tacos med græskar og jalapeno coleslaw

Veggie Tacos med græskar og jalapeno coleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 butternut squash
  • 1 pose Santa Maria Fajitas Spice Mix
  • 300 g blandet kål, f.eks. spidskål, rødkål og blomkål
  • 1 dl neutral yoghurt
  • 1 rødløg
  • saften fra 0.5 limefrugt
  • 1 pakke Santa Maria Soft Original Tortillas
  • 250 g Santa Maria Tomatillo salsa
Tilbehør
  • limefrugt i både
  • frisk chili
  • frisk koriander

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl squashen, og skær den i store tern eller små både.

  • 2.
    Vend med spice paste, og bag i en bradepande dækket med alufolie i ovnen i 30 min. ved 200°C.

  • 3.
    Snit kålen meget fint, og vend med mayo og yoghurt.

  • 4.
    Smag til med lidt salt.

  • 5.
    Skær rødløg i strimler, og vend med limesaft.

  • 6.
    Lun tortillaerne, og fyld dem med coleslaw, squash, salsa og løg.

  • 7.
    Pynt med chili og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5823 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
363 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 13.2 %2.8 g
Kulhydrat: 72.7 %15.6 g
Fedt: 14.1 %1.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;