HjemOpskrifterVeggie-deller med grøn vintersalat

Veggie-deller med grøn vintersalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 pakker Den Grønne Slagter Veggie Deller
  • 150 g grønkål
  • 2 dl speltkerner
  • 1 granatæble
  • 150 g feta
dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 citron
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl finthakket bredbladet persille
  • 1 tsk chiliflage
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  • 1.
    Tænd oven på 200 °C.

  • 2.
    Sæt veggie-dellerne på spyd, og tilbered dem i ovnen i cirka 10 minutter.

  • 3.
    Kog speltkernerne i en gryde med vand og salt efter pakkens anvisning.

  • 4.
    Snit grønkålen fint, og kom det i en stor skål.

  • 5.
    Befri granatæblekernerne og skyl dem i koldt vand.

  • 6.
    Smuldr fetaosten let med en gaffel.

  • 7.
    Bland de kogte speltkerner med grønkål, granatæblekerner og fetaost.

  • 8.
    Mix olivenolie, citronskal og saft fra citronen, et revet fed hvidløg, bredbladet persille, chiliflager, salt og friskkværnet sort peber sammen til en dressing, og vend den i salaten.

  • 9.
    Anret vintersalaten i skåle, og top med to spyd med veggie-deller.

  • 10.
    Pynt af med lidt ekstra persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10000 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
806 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 5.2 g
Protein: 17.6 %8.3 g
Kulhydrat: 36.9 %17.5 g
Fedt: 45.5 %9.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;