Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Veganske boller i cremet svampesauce og kartoffelpuré med ristet hvidløg
Veganske boller i cremet svampesauce og kartoffelpuré med ristet hvidløg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
6 fed hvidløg
1 kg kartoffel
4 spsk olivenolie
2 løg
500 g blandede svampe
1 spsk olivenolie
3 timianblade
2 dl grøntsagsbouillon
2 dl soja fløde
salt og sort peber
1 pose plantebaseret kødbolle
tilbehør: tyttebærsyltetøj
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte.
2.
Kog dem helt møre i usaltet vand.
3.
Gem 3 dl af kogevandet.
4.
Kartoflerne hældes i en sigte.
5.
Kom dem tilbage i gryden og mos dem.
6.
Brug noget af kogevandet til at løsne op i puréen.
7.
Hak hvidløget fint og kom det i en pande sammen med 4 spsk olivenolie.
8.
Varm det langsomt op, så hvidløget bliver tilberedt uden at branke.
9.
Når det begynder at blive let lysebrunt, tages panden af varmen og olie og hvidløg røres i kartoffelmosen.
10.
Smag til med salt.
11.
Skær løgene i strimler, rens svampene og skær dem i skiver.
12.
Varm 1 spsk olie på en pande og kom løg og svampe i.
13.
Rist det ved høj varme, til svampe og løg begynder at brune.
14.
Kom timian, bouillon og sojafløde i.
15.
Smag til med salt og sort peber.
16.
Varm de veganske boller efter pakkens anvisning og server sammen med kartoffelpuré og svampesauce og evt. tyttebærsyltetøj til.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8821 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
360 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
15.1 %
3.2 g
Kulhydrat:
41.4 %
8.8 g
Fedt:
43.5 %
4.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;