Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Vandmelon-tomat gazpacho
Vandmelon-tomat gazpacho
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
400 g kernefattig vandmeloner (vægt uden skal)
300 g modne tomater
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 rød chilipeber
1 skive daggammelt hvedebrød
1 fed hvidløg
2 friskpresset limesaft (af 2 hele lime)
4 spsk olivenolie + ekstra til servering
1 tsk flagesalt
sort peber
100 g cherrytomater
1 håndfuld frisk koriander
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Skær vandmelon i grove tern.
2.
Fjern blomsten fra tomaterne, og skær dem i kvarte.
3.
Skræl agurken, og gem ¼ af den til topping.
4.
Skær resten i grove tern.
5.
Gem ¼ af peberfrugten til topping, og skær resten i grove tern.
6.
Gem halvdelen af chilien til topping, og hak resten groft.
7.
Skær brødet i grove tern.
8.
Kom vandmelon, tomater, agurk, peberfrugt og chili i en blender sammen med brød, hvidløg, limesaft og olivenolie.
9.
Kom salt og lidt peber i, og blend det sammen til en cremet gazpacho.
10.
Smag til med salt.
11.
Til topping skæres den resterende vandmelon, agurk og peberfrugt i små tern, og cherrytomaterne skæres i kvarte.
12.
Hak chilien fint, og bland med de øvrige ingredienser og grofthakket koriander.
13.
Servér gazpachoen med topping, og dryp med lidt olivenolie.
Grøntsager
Forret
Hovedret
Suppe
SPISETID opskrift
Sommer
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3829 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
266 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
7.3 %
1.1 g
Kulhydrat:
38.7 %
6.1 g
Fedt:
54 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;