Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Urtepaneret filet af fladfisk med smørdampet grønt
Urtepaneret filet af fladfisk med smørdampet grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g rødspættefileter uden skind el anden fladfisk
1 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
50 g krydderurter
2 dl rasp
50 g hvedemel
2 æg
2 spsk vand
25 g smør til stegning
2 spsk rapsolie
Sådan gør du
1.
Rens fiskefileterne og tør dem med et stykke køkkenrulle.
2.
Del hver filet på langs og krydr dem med salt og peber.
3.
Bland de hakkede krydderurter med rasp.
4.
Vend fiskefileterne i mel, derefter i letpiskede æg tilsat lidt vand og til sidst i raspblandingen.
5.
Varm en pande op med smør og rapsolie og rist de panerede fiskefileter i ca. 2-3 minutter på hver side.
6.
Vend dem 1 gang, og hold dem lune.
7.
Skræl gulerødder og skær dem i rustikke stykker.
8.
Kog kartofler, lad dem køle af og skær dem i halve.
9.
Kom smør, vand og citronsaft i en stor gryde og bring det i kog.
10.
Tilsæt gulerødder og giv dem 2 minutter.
11.
Tilsæt ærter og kartofler og vend dem rundt ved jævn varme, til de er lune.
12.
Tilsæt frisk dild og smag grøntsagerne til med salt og peber.
13.
Servér de dampede grøntsager med stegte fiskefileter.
14.
Pynt med ærteskud.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7406 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
828 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
39.7 %
19.3 g
Kulhydrat:
24 %
11.7 g
Fedt:
36.3 %
8.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;