HjemOpskrifterTykstegsmedaljoner med italiensk gnocchi

Tykstegsmedaljoner med italiensk gnocchi

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 tykstegsmedaljoner
  • 0.5 tsk sort peber
  • 0.5 tsk salt
  • 20 g smør
  • 1 dl hakkede soltørret tomat
  • 1 hakket fed hvidløg
  • 1 dl kalamataoliven
  • 3 stilke forårsløg
  • 500 g gnocchi
  • 50 g babyspinatblade
  • 1 dl revet pecorino ost
  • 1 dl pankorasp
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk hakket frisk rosmarin eller timian

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Krydr tykstegsmedaljonerne med salt og friskkværnet sort peber.

  • 2.
    Brun kødet på en pande med lidt smør i cirka 1 minut på hver side.

  • 3.
    Skru ned til middel varme og steg videre i cirka 5-8 minutter, eller indtil de er møre og har en gylden overflade.

  • 4.
    Svits soltørrede tomater, hvidløg, kalamata-oliven og mundrette stykker forårsløg på en pande.

  • 5.
    Kog gnocchi efter pakkens instruktioner.

  • 6.
    Vend de kogte gnocchi med babyspinat på panden med de soltørrede tomater, og drys pecorino over.

  • 7.
    Rist panko rasp, hakket hvidløg og hakkede urter hurtigt på en varm pande, indtil raspen har en fin gylden farve.

  • 8.
    Servér de stegte tykstegsmedaljoner med gnocchi, urte-pangrattato og eventuelt lidt friske urter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5552 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
416 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 9.7 %2.4 g
Kulhydrat: 59.8 %14.6 g
Fedt: 30.5 %3.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;