Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tykstegsmedaljoner med italiensk gnocchi
Tykstegsmedaljoner med italiensk gnocchi
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 tykstegsmedaljoner
0.5 tsk sort peber
0.5 tsk salt
20 g smør
1 dl hakkede soltørret tomat
1 hakket fed hvidløg
1 dl kalamataoliven
3 stilke forårsløg
500 g gnocchi
50 g babyspinatblade
1 dl revet pecorino ost
1 dl pankorasp
1 fed hvidløg
2 spsk hakket frisk rosmarin eller timian
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Krydr tykstegsmedaljonerne med salt og friskkværnet sort peber.
2.
Brun kødet på en pande med lidt smør i cirka 1 minut på hver side.
3.
Skru ned til middel varme og steg videre i cirka 5-8 minutter, eller indtil de er møre og har en gylden overflade.
4.
Svits soltørrede tomater, hvidløg, kalamata-oliven og mundrette stykker forårsløg på en pande.
5.
Kog gnocchi efter pakkens instruktioner.
6.
Vend de kogte gnocchi med babyspinat på panden med de soltørrede tomater, og drys pecorino over.
7.
Rist panko rasp, hakket hvidløg og hakkede urter hurtigt på en varm pande, indtil raspen har en fin gylden farve.
8.
Servér de stegte tykstegsmedaljoner med gnocchi, urte-pangrattato og eventuelt lidt friske urter.
Grill
Okse
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5552 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
416 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
9.7 %
2.4 g
Kulhydrat:
59.8 %
14.6 g
Fedt:
30.5 %
3.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;