Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tykstegsmedaljoner med hasselbackkartofler og chimichurri
Tykstegsmedaljoner med hasselbackkartofler og chimichurri
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
90-120 min
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g tykstegsbøffer med bacon
25 g smør
100 g blandet salat
150 g edamamebønner
Hasselbackkartofler
800 g aspargeskartofler
25 g smør
1 dl frisk timian
0.5 tsk friskkværnet peber
0.5 tsk salt
Chimichurri
1 fed hvidløg
2 skalotteløg
1 potte frisk basilikum
1 potte frisk koriander
1 rød chilipeber
1 dl olivenolie
0.75 dl friskpresset citronsaft
0.5 tsk flagesalt
0.5 tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Vask og skrub kartoflerne.
2.
Snit hver kartoffel i skiver, så skiverne ikke går helt igennem.
3.
Kom kartoflerne på en bageplade, og læg en tynd skive smør på hver kartoffel.
4.
Drys med frisk timian, friskkværnet sort peber og salt.
5.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter.
6.
Kom smør på en varm pande.
7.
Brun tykstegsmedaljonerne, til de får en gyldne farve.
8.
Skru lidt ned for varmen, og steg dem yderligere i cirka 5 minutter på hver side.
9.
Fortsæt med chimichurri: Hak hvidløg, skalotteløg, basilikum, koriander og rød chili fint.
10.
Tilsæt olivenolie og citronsaft.
11.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
12.
Blanchér edamamebønner og bland dem sammen med salaten.
13.
Servér tykstegsmedaljoner med hasselbackkartofler, chimichurri og frisk salat.
Amerika
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11022 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
544 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
26.4 %
8.4 g
Kulhydrat:
26 %
8.3 g
Fedt:
47.6 %
7.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;