HjemOpskrifterTun over Gudhjem

Tun over Gudhjem

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 rødløg
  • 2 dåser tun i olie
  • 6 cornichoner
  • 2 spsk hakket frisk dild
  • 2 spsk hakket frisk kørvel
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • salt & sort peber
  • 4 skiver rugbrød
  • smør til brødet
  • 4 æggeblommer

Sådan gør du

  • 1.
    Klem olien fra tunen, og smuldr tunen i småstykker.

  • 2.
    Skær halvdelen af løget i skiver, og hak resten fint.

  • 3.
    Hak cornichonerne fint.

  • 4.
    Rør tunen sammen med det hakkede løg, cornichoner, dild og kørvel.

  • 5.
    Smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 6.
    Anret på smurt rugbrød, og kom løgringe og en æggeblomme på toppen af hver mad.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6259 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
790 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 31.9 %14.8 g
Kulhydrat: 33 %15.3 g
Fedt: 35.1 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;