Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
TUC-kage med kaffecreme og mandelknas
TUC-kage med kaffecreme og mandelknas
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
Kagebund
3 æggehvider
250 g sukker
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk vaniljesukker
40 g TUC saltkiks
125 g mandelmel
Topping
100 g mandler
75 g sukker
75 g mælkechokolade
0.5 dl espressokaffe
2 spsk flormelis
2 dl piskefløde
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Pisk æggehviderne til let skum, tilsæt sukker, og pisk hviderne helt stive.
2.
Vend eddike og vaniljesukker i.
3.
Knus kiksene fint, og vend dem i marengsen sammen med mandelmel.
4.
Kom massen i en springform på 22 cm beklædt med bagepapir, og bag kagen i 45 min. ved 175 °C.
5.
Lad den køle af, og læg den over på et fad.
6.
Til topping hakkes mandlerne groft.
7.
Smelt sukkeret i en tør pande.
8.
Når det smelter og bliver til lysebrun karamel, tilsættes mandlerne og vendes rundt.
9.
Kom det over på et stykke bagepapir.
10.
Lad det køle af, og hak det derefter groft.
11.
Hak chokoladen groft.
12.
Rør espresso sammen med flormelis.
13.
Lad det køle helt af, og kom det i fløden.
14.
Pisk fløden til skum.
15.
Læg nu kaffecremen oven på kagen, og pynt med den hakkede mandelkaramel og hakket chokolade.
Fest
Nytår
Kager
SPISETID opskrift
Søde sager
Dansk
Brød og kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16814 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1628 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.1 g
Protein:
7.1 %
6.8 g
Kulhydrat:
43.8 %
42.0 g
Fedt:
49.1 %
21.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;