HjemOpskrifterToscansk kalkunragout med tortellini

Toscansk kalkunragout med tortellini

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 zittauerløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 300 g gulerødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g kalkun i tern
  • salt og sort peber
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 glas hvidvin (eller vand)
  • 4 dl vand
  • 2 laurbærblade
  • 6 friske salvieblade
  • 250 g tortellinier
tilbehør:
  • parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løg i strimler og bladselleri i grove skiver.

  • 2.
    Hak hvidløg groft.

  • 3.
    Del peberfrugten i strimler og skær gulerødder i tykke skiver.

  • 4.
    Varm olien i en gryde og brun kalkunkødet.

  • 5.
    Tilsæt løg, bladselleri, peberfrugt og gulerødder og steg et par minutter til det tager farve.

  • 6.
    Krydr med salt og peber.

  • 7.
    Kom hvidløg i og vend det rundt.

  • 8.
    Tilsæt flåede tomater, vin, vand, laurbærblade og salvie.

  • 9.
    Lad det simre i 10 min, tilsæt så tortellini og kog færdig i 2 min.

  • 10.
    Server med parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6881 kj / 1645 kcal
Næringsindhold pr. 100g
322 kj / 77 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 32 %6.1 g
Kulhydrat: 33.6 %6.4 g
Fedt: 31.5 %2.7 g
Alkohol: 2.9 %0.3 g
;