HjemOpskrifterToscansk kalkunragout med tortellini

Toscansk kalkunragout med tortellini

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 300 g gulerødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g kalkuner i tern
  • salt og sort peber
  • 1 dåse flået tomat
  • 1 glas hvidvin (eller vand)
  • 4 dl vand
  • 2 laurbærblade
  • 6 blade frisk salvie
  • 250 g tortellinier
    tilbehør:
    • parmesanost

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skær løg i strimler og bladselleri i grove skiver.

    • 2.
      Hak hvidløg groft.

    • 3.
      Del peberfrugten i strimler og skær gulerødder i tykke skiver.

    • 4.
      Varm olien i en gryde og brun kalkunkødet.

    • 5.
      Tilsæt løg, bladselleri, peberfrugt og gulerødder og steg et par minutter til det tager farve.

    • 6.
      Krydr med salt og peber.

    • 7.
      Kom hvidløg i og vend det rundt.

    • 8.
      Tilsæt flåede tomater, vin, vand, laurbærblade og salvie.

    • 9.
      Lad det simre i 10 min, tilsæt så tortellini og kog færdig i 2 min.

    • 10.
      Server med parmesan.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    5738 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    264 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.1 g
    Protein: 33.2 %5.2 g
    Kulhydrat: 32.9 %5.1 g
    Fedt: 30.4 %2.2 g
    Alkohol: 3.5 %0.3 g
    ;