HjemOpskrifterTorskerognstatar med grønt og sprødt rugbrød

Torskerognstatar med grønt og sprødt rugbrød

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g finthakket rødløg
  • 400 g torskerogn delt i mindre stykker
  • 100 g bladselleri skåret i små tern
  • 35 g groft hakket kapers
  • 100 100 g Cheasy® skyr naturel
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk citronskal (usprøjtet)
  • 40 g daggammelt rugbrød skåret i tynde skiver
  • 100 g rødbeder skåret i tynde strimler, fx på mandolinjern
pynt:
  • masser af frisk karse
  • citroner (usprøjtede) skåret i både

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Vend forsigtig torskerogn med rødløg, bladselleri, kapers, skyr, citronsaft og citronskal.

  • 2.
    Form med hænderne 4 små ”bøffer” af rognblandingen og læg dem på en tallerken.

  • 3.
    Fordel rugbrød på en bagerist og rist det i ovnen ved 200° i ca. 12 minutter.

  • 4.
    Pynt ”bøfferne” med rødbedestrimler og rugbrødschips.

  • 5.
    Drys med frisk karse, citronbåde og server.

  • 6.
    Tip: læg rødbedestrimler i isvand så bliver de sprøde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
273376 kj / 65339 kcal
Næringsindhold pr. 100g
271 kj / 65 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 75 %12.0 g
Kulhydrat: 22.1 %3.5 g
Fedt: 2.9 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;