4 personer
400 g. Torskerogn delt i mindre stykker
75 g. fint hakket rødløg
100 g. bladselleri skåret i små tern
35 g. Groft hakket Kapers
100 g. Skyr
1 spsk. Citronsaft
1 spsk. Citronskal
40 g. daggammelt Rugbrød skåret i tynde skiver
100 g. Rødbede skåret i tynde strimler, fx på mandolinjern.
Pynt: masser af frisk karse og citronbåde
Vend forsigtig torskerogn med rødløg, bladselleri, kapers, skyr, citronsaft og citronskal. Form med hænderne 4 små ”bøffer” af rognblandingen og læg dem på en tallerken. Fordel rugbrød på en bagerist og rist det i ovnen ved 200° i ca. 12 minutter.
Pynt ”bøfferne” med rødbedestrimler og rugbrødschips. Drys med frisk karse, citronbåde og server.
Tip: læg rødbedestrimler i isvand så bliver de sprøde.
Energi pr. person: 662 KJ / 157 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 46,8 %
Fedt: 24,3 %
Kulhydrat: 28,9 %