HjemOpskrifterTorskerognstatar med grønt og sprødt rugbrød

Torskerognstatar med grønt og sprødt rugbrød

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g finthakket rødløg
  • 400 g torskerogn delt i mindre stykker
  • 100 g bladselleri skåret i små tern
  • 35 g groft hakket kapers
  • 100 100 g Cheasy® skyr naturel
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk citronskal (usprøjtet)
  • 40 g daggammelt rugbrød skåret i tynde skiver
  • 100 g rødbeder skåret i tynde strimler, fx på mandolinjern
    pynt:
    • masser af frisk karse
    • citron (usprøjtet) skåret i både

    Sådan gør du

    • 1.
      Vend forsigtig torskerogn med rødløg, bladselleri, kapers, skyr, citronsaft og citronskal.

    • 2.
      Form med hænderne 4 små ”bøffer” af rognblandingen og læg dem på en tallerken.

    • 3.
      Fordel rugbrød på en bagerist og rist det i ovnen ved 200° i ca. 12 minutter.

    • 4.
      Pynt ”bøfferne” med rødbedestrimler og rugbrødschips.

    • 5.
      Drys med frisk karse, citronbåde og server.

    • 6.
      Tip: læg rødbedestrimler i isvand så bliver de sprøde.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    273377 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    271 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.0 g
    Protein: 75 %12.0 g
    Kulhydrat: 22.1 %3.5 g
    Fedt: 2.9 %0.2 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;