Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Torsk i pande med tomater, kapers og persille

Bedømmelse (4)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g torskefilet

Salt og sort peber

250 g cherrytomater

1 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

25 g kapers

1 håndfuld bredbladet persille

1 glas hvidvin (kan erstattes med vand)

Om råvarerne

Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber. Skær tomater i halve og skær hvidløg i tynde skiver. Varm olien i en pande og kom hvidløg og tomater i sammen med kapers. Steg det sammen et par minutter, tilsæt hakket persille og læg så fisken ned i. Hæld hvidvin ved og lad det simre under låg i 5-7 min. til fisken er varmet igennem. Server med citron og evt. perlespelt og godt brød.

 

Energi pr. person: 708KJ/169Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 1,7 g.
Fedt: 2,7 g.

Torsk i pande

Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber. Skær tomater i halve og skær hvidløg i tynde skiver. Varm olien i en pande og kom hvidløg og tomater i sammen med kapers. Steg det sammen et par minutter, tilsæt hakket persille og læg så fisken ned i. Hæld hvidvin ved og lad det simre under låg i 5-7 min. til fisken er varmet igennem. Server med citron og evt. perlespelt og godt brød.

 

Energi pr. person: 708KJ/169Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 1,7 g.
Fedt: 2,7 g.