Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Torsk i pande med tomater, kapers og persille
Torsk i pande med tomater, kapers og persille
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g torskefileter
salt og sort peber
250 g cherrytomater
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
25 g kapers
1 dl bredbladet persille
1 glas hvidvin (eller vand)
SÅDAN GØR DU
1.
Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber.
2.
Skær tomater i halve og skær hvidløg i tynde skiver.
3.
Varm olien i en pande og kom hvidløg og tomater i sammen med kapers.
4.
Steg det sammen et par minutter, tilsæt hakket persille og læg så fisken ned i.
5.
Hæld hvidvin ved og lad det simre under låg i 5-7 min. til fisken er varmet igennem.
6.
Server med citron og evt. perlespelt og godt brød.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3784 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
478 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
32.9 %
9.3 g
Kulhydrat:
12.5 %
3.5 g
Fedt:
49.3 %
6.4 g
Alkohol:
5.3 %
0.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;