HjemOpskrifterTorsk i pande med tomater, kapers og persille

Torsk i pande med tomater, kapers og persille

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g torskefileter
  • salt og sort peber
  • 250 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 25 g kapers
  • 1 dl bredbladet persille
  • 1 glas hvidvin (eller vand)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Skær tomater i halve og skær hvidløg i tynde skiver.

  • 3.
    Varm olien i en pande og kom hvidløg og tomater i sammen med kapers.

  • 4.
    Steg det sammen et par minutter, tilsæt hakket persille og læg så fisken ned i.

  • 5.
    Hæld hvidvin ved og lad det simre under låg i 5-7 min. til fisken er varmet igennem.

  • 6.
    Server med citron og evt. perlespelt og godt brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3784 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
478 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 32.9 %9.3 g
Kulhydrat: 12.5 %3.5 g
Fedt: 49.3 %6.4 g
Alkohol: 5.3 %0.8 g
;