Torsk i pande med tomater, kapers og persille

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Torsk i pande
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g torskefilet

Salt og sort peber

250 g cherrytomater

1 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

25 g kapers

1 håndfuld bredbladet persille

1 glas hvidvin (kan erstattes med vand)

Sådan gør du

Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber. Skær tomater i halve og skær hvidløg i tynde skiver. Varm olien i en pande og kom hvidløg og tomater i sammen med kapers. Steg det sammen et par minutter, tilsæt hakket persille og læg så fisken ned i. Hæld hvidvin ved og lad det simre under låg i 5-7 min. til fisken er varmet igennem. Server med citron og evt. perlespelt og godt brød.

 

Energi pr. person: 708KJ/169Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 1,7 g.
Fedt: 2,7 g.