HjemOpskrifterTomatsuppe med ostecrouton og gremolata

Tomatsuppe med ostecrouton og gremolata

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 liter tomatsuppe
  • 1 bundt kruspersille
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • salt og sort peber
  • 4 skiver ciabattabrød eller lign
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g revet fast modnet ost, Arla® Emmentaler eller lign

Sådan gør du

  • 1.
    Kom suppen i en gryde, og varm den op til kogepunktet.

  • 2.
    Hak persille og hvidløg fint, og bland med citronskal og lidt salt og sort peber til en gremolata.

  • 3.
    Dryp brødet med olivenolie, og kom revet ost over.

  • 4.
    Kom brødene i ovnen ved 200°C i ca. 10 min., til brødet er gyldent, og osten er smeltet.

  • 5.
    Fordel suppen i 4 dybe tallerkener, og kom en skive brød i hver skål.

  • 6.
    Top med gremolata.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6799 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
514 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 13.5 %4.1 g
Kulhydrat: 33.7 %10.2 g
Fedt: 52.8 %7.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;