Tikka Masala kylling med korma af kartofler og blomkål og spicy tomatsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Tikka Masala kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g kyllingeunderlår

1 Pataks Tikka Masala Pastepot

500 g kartofler

½ blomkål

1 spsk. vindruekerneolie eller kokosolie

1 glas Pataks Kormasauce

4 tomater

1 rødløg

1 grøn chili

1 lime

Salt

1 håndfuld koriander

Tilbehør: basmatiris

Sådan gør du

Gnid kyllingelårene i tikka masala paste og kom dem i et ovnfast fad. Steg dem i 30 min. ved 220°C.

Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Kog dem møre i saltet vand i 10-15 min. og sigt vandet fra. Del blomkål i buketter. Varm olien i en gryde og kom blomkål i. Steg til blomkålen begynder at tage farve og kom så kartoflerne i sammen med kormasaucen. Lad det varme igennem. Skær tomater i skiver og anret på et fad sammen med rødløg i tynde strimler. Drys med hakket chili og klem limejuice over. Krydr med salt og pynt med koriander. Server sammen med basmatiris.

 

Energi pr. person: 2317KJ/554Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,4 g. 
Kulhydrat: 6,2 g.
Fedt: 5,7 g.