Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Tikka Masala kylling med korma af kartofler og blomkål og spicy tomatsalat
Tikka Masala kylling med korma af kartofler og blomkål og spicy tomatsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g kyllingeunderlår
1 pose tikka masala kryddermix
500 g kartofler
0.5 blomkål
1 spsk vindruekerneolie
1 glas Pataks Korma sauce
4 tomater
1 rødløg
1 grøn chilipeber
1 limefrugt
groft salt
1 dl friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
basmati ris
Sådan gør du
1.
Gnid kyllingelårene i tikka masala paste og kom dem i et ovnfast fad.
2.
Steg dem i 30 min. ved 220°C.
3.
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.
4.
Kog dem møre i saltet vand i 10-15 min. og sigt vandet fra.
5.
Del blomkål i buketter.
6.
Varm olien i en gryde og kom blomkål i.
7.
Steg til blomkålen begynder at tage farve og kom så kartoflerne i sammen med kormasaucen.
8.
Lad det varme igennem.
9.
Skær tomater i skiver og anret på et fad sammen med rødløg i tynde strimler.
10.
Drys med hakket chili og klem limejuice over.
11.
Krydr med salt og pynt med koriander.
12.
Server sammen med basmatiris.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10050 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
457 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
23.8 %
6.4 g
Kulhydrat:
26.5 %
7.1 g
Fedt:
49.7 %
6.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;