HjemOpskrifterTikka Masala kylling med korma af kartofler og blomkål og spicy tomatsalat

Tikka Masala kylling med korma af kartofler og blomkål og spicy tomatsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g kyllingeunderlår
  • 1 pose tikka masala kryddermix
  • 500 g kartofler
  • ½ blomkål
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 1 glas Pataks Korma sauce
  • 4 tomater
  • 1 rødløg
  • 1 grøn chilipeber
  • 1 limefrugt
  • groft salt
  • 1 dl friske korianderblade
  • basmati ris

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gnid kyllingelårene i tikka masala paste og kom dem i et ovnfast fad.

  • 2.
    Steg dem i 30 min. ved 220°C.

  • 3.
    Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.

  • 4.
    Kog dem møre i saltet vand i 10-15 min. og sigt vandet fra.

  • 5.
    Del blomkål i buketter.

  • 6.
    Varm olien i en gryde og kom blomkål i.

  • 7.
    Steg til blomkålen begynder at tage farve og kom så kartoflerne i sammen med kormasaucen.

  • 8.
    Lad det varme igennem.

  • 9.
    Skær tomater i skiver og anret på et fad sammen med rødløg i tynde strimler.

  • 10.
    Drys med hakket chili og klem limejuice over.

  • 11.
    Krydr med salt og pynt med koriander.

  • 12.
    Server sammen med basmatiris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9308 kj / 2225 kcal
Næringsindhold pr. 100g
423 kj / 101 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 26.3 %6.5 g
Kulhydrat: 31.1 %7.7 g
Fedt: 42.6 %4.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;