HjemOpskrifterThai barbecue kyllingespyd med ærter og nudler

Thai barbecue kyllingespyd med ærter og nudler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryststykker med ben
  • 1 spsk finthakket frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 1 spsk brun farin
  • 1 1 håndfuld frisk koriander
  • saft af 1 limefrugt
  • 150 g sukkerærter
  • 250 g tynde tørrede risnudler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær kyllingen i tynde skiver.

  • 2.
    Bland hakket ingefær med knust hvidløg, soja, fishsauce, solsikkeolie, brun farin, finthakket koriander og limesaft.

  • 3.
    Kom kyllingen i marinaden og lad den trække i et par timer eller natten over.

  • 4.
    Kom kyllingen på spyd og grill eller steg dem ved høj varme i 5-6 min. pr. side eller til kyllingen er helt gennemstegt.

  • 5.
    Kog risnudlerne i 4 min. sammen med ærterne.

  • 6.
    Skyl kort i koldt vand og server med kyllingespyddene.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8143 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
760 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 27.6 %12.4 g
Kulhydrat: 48.8 %21.8 g
Fedt: 23.6 %4.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;