Thai barbecue kyllingespyd med ærter og nudler

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
thai_barbecue_kyllingespyd_med_aerter_og_nudler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 kyllingebryster

1 spsk. finthakket ingefær

1 fed hvidløg

2 spsk. soja

2 spsk. fishsauce

1 spsk. solsikkeolie

1 spsk. brun farin

1 håndfuld frisk koriander

Saft af 1 lime

150 g sugar snap ærter

250 g tynde risnudler

Sådan gør du

Skær kyllingen i tynde skiver. Bland hakket ingefær med knust hvidløg, soja, fishsauce, solsikkeolie, brun farin, finthakket koriander og limesaft. Kom kyllingen i marinaden og lad den trække i et par timer eller natten over.
Kom kyllingen på spyd og grill eller steg dem ved høj varme i 5-6 min. pr. side eller til kyllingen er helt gennemstegt. Kog risnudlerne i 4 min. sammen med ærterne. Skyl kort i koldt vand og server med kyllingespyddene.

 

Energi pr. person: 1939KJ/463Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,6 g.
Kulhydrat: 23,2g.
Fedt: 4,7 g.