4 personer
4 kyllingebryster
1 spsk. finthakket ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. soja
2 spsk. fishsauce
1 spsk. solsikkeolie
1 spsk. brun farin
1 håndfuld frisk koriander
Saft af 1 lime
150 g sugar snap ærter
250 g tynde risnudler
Skær kyllingen i tynde skiver. Bland hakket ingefær med knust hvidløg, soja, fishsauce, solsikkeolie, brun farin, finthakket koriander og limesaft. Kom kyllingen i marinaden og lad den trække i et par timer eller natten over.
Kom kyllingen på spyd og grill eller steg dem ved høj varme i 5-6 min. pr. side eller til kyllingen er helt gennemstegt. Kog risnudlerne i 4 min. sammen med ærterne. Skyl kort i koldt vand og server med kyllingespyddene.
Energi pr. person: 1939KJ/463Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,6 g.
Kulhydrat: 23,2g.
Fedt: 4,7 g.