4 personer
1-2 svinemørbrad.
Marinade:
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt chili
½ tsk. nelliker
1 tsk. røget paprika
Fintrevet skal samt saft fra 1 lime
2 fed presset hvidløg
2 dl Stokes ketchup
5 spsk. rødvinseddike
Salt og peber
1 dl finthakket persille til pynt
4 majskolber
Fjern fedt og sener fra mørbraden og skær den næsten igennem på langs, så den kan foldes ud som en ”sommerfugl”. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og gnid den godt ind i kødet. Kødet skal minimum marineres i 2 timer og gerne et døgn før tilberedning.
Krydr kødet med salt og peber. Grill kødet i ca. 8 min på hver side. Forkog majsene i 6 min. og grill dem derefter sammen med kødet. Skær evt. majsene af kolberne og servér med det grillede kød. Drys til sidst med friskhakket persille.