Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
T-bone med rødbedepuré, bagte gulerødder og hindbær-chimichurri-sauce
T-bone med rødbedepuré, bagte gulerødder og hindbær-chimichurri-sauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Rødbedepuré
300 g rødbeder
150 g kartofler
25 g smør
1 knivspids fint salt
Gulerødder
400 g gulerødder
1 spsk olivenolie
1 knivspids peber & fint salt
Chimichurri
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk koriander
1 fed hvidløg
0.5 spsk olivenolie
2 tsk økologisk citronskal (usprøjtet)
2 spsk kapers
1 knivspids salt & sort peber
125 g hindbær
T-bone
4 T-bonesteaks
1 knivspids salt & sort peber
2 g olie & smør til stegning
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kog rødbederne i letsaltet vand, til de er helt møre, ca. 45 min. afhængig af størrelsen.
2.
Lad dem køle lidt af, og gnid skallen af.
3.
Skræl kartoflerne, skær dem i grove tern, og kog dem helt møre i usaltet vand i 30 min.
4.
Blend rødbeder og kartofler til en lind puré sammen med smør.
5.
Smag til med salt.
6.
Skræl gulerødderne, og vend dem med olivenolie, salt og peber.
7.
Kom dem i et ovnfast fad, og bag dem i 30 min. ved 200 °C.
8.
Til chimichurri hakkes persille og koriander fint og blandes med knust hvidløg, olivenolie, citronskal og grofthakkede kapers.
9.
Hak halvdelen af hindbærrene groft, og rør dem i.
10.
Gem resten til servering.
11.
Krydr med salt og peber.
12.
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem 2-4 min. pr side, afhængig af tykkelsen.
13.
Anret bøfferne med rødbedepuré ved siden af.
14.
Skær gulerødderne i mindre stykker, og anret dem over puréen.
15.
Top med chimichurri, og pynt med ekstra hindbær.
Amerika
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14680 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
681 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
24.9 %
10.0 g
Kulhydrat:
10.3 %
4.1 g
Fedt:
64.8 %
11.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;