Svesketrøfler med makron

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

40 g makroner
50 g svesker uden sten
200 g marcipan
2 spsk. armagnac eller cognac
Kakao eller bronzestøv til at rulle dem i

Sådan gør du

Kom makronerne i en frostpose og knus dem med bagsiden af en ske. Hak sveskerne groft. Ælt makroner, svesker og marcipan sammen med armagnac eller cognac. Pres massen ned i en firkantet form beklædt med plastfolie og sæt den i køleskabet i en time, til den bliver fast. Skær massen ud i 20 stykker og vend dem i kakao eller pensl dem med bronzestøv. Opbevares i lufttæt beholder og kan holde sig i 7-10 dage.

Energi pr. stk.: 307KJ/73Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 48,6 g.
Fedt: 21,1 g.