HjemOpskrifterSvampepizza med Violife mozzarellasmag

Svampepizza med Violife mozzarellasmag

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 400 g hvedemel, gerne pizzamel
  • 1 tsk groft salt + ekstra til svampene
  • 500 g blandede svampe
  • 1 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • sort peber
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 spsk frisk timian

Sådan gør du

  • 1.
    Til pizzadejen blandes vand og gær sammen.

  • 2.
    Tilsæt hvedemel og 1 tsk. groft salt, og ælt dejen godt sammen.

  • 3.
    Lad den hæve tildækket i 1 ½ time, til den har dobbelt størrelse.

  • 4.
    Skær svampene i skiver, og løget i strimler.

  • 5.
    Varm 1 spsk. olivenolie i en pande, og svits svampe og løg sammen.

  • 6.
    Når svampene begynder at brune, krydres de med salt og peber.

  • 7.
    Sluk for varmen.

  • 8.
    Del dejen i to kugler, og form dem til pizzabunde.

  • 9.
    Kom bundene på bageplader, og pensl hver bund med resten af olien.

  • 10.
    Fordel Violife med mozzarellasmag på bundene, og kom derefter svampene på.

  • 11.
    Drys med persille og timian.

  • 12.
    Bag pizzaerne ved 250°C i 12-15 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7381 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
549 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 10.8 %3.5 g
Kulhydrat: 71.5 %23.1 g
Fedt: 17.7 %2.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;