HjemOpskrifterSvampekasse med blandede svampe

Svampekasse med blandede svampe

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
Ingredienser
  • 2 skalotteløg
  • 350 g risottoris
  • 1.5 liter kogende vand (start med at dække og tilsæt derefter mere)
  • 250 g blandede svampe fra Aarstiderne
  • Salt og sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Hak 2 skalotteløg fint.

  • 2.
    Steg dem klare i lidt olie i en gryde.

  • 3.
    Tilsæt 350 g risottoris, og steg i 1 minut.

  • 4.
    Dæk med kogende vand, og lad risene simre.

  • 5.
    Rør jævnligt i dem.

  • 6.
    Tilsæt gradvist mere kogende vand, så det ikke brænder på.

  • 7.
    Fortsæt, til risene er møre og cremede med lidt bid, ca. 20 min.

  • 8.
    Skær 250 g svampe i mindre stykker, og steg dem gyldne i lidt olivenolie på en pande.

  • 9.
    Krydr med salt og peber.

  • 10.
    Kog op med lidt vand.

  • 11.
    Vend svampe og 50 g friskrevet parmesan i risottoen, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5473 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
255 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 8.8 %1.3 g
Kulhydrat: 87.6 %13.1 g
Fedt: 3.6 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;