HjemOpskrifterSvampe-bønne stroganoff med filotopping

Svampe-bønne stroganoff med filotopping

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 400 g blandede svampe
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk frisk timian
  • salt og sort peber
  • 2 dåser sorte bønner
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 tsk paprika
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk majsstivelse
  • 4 ark filodej
  • 25 g smeltet smør

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skær løg i små tern, hak hvidløget fint, og skær svampe i skiver.

  • 2.
    Varm olien, og svits løg sammen med svampe og timian.

  • 3.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Tilsæt tomatpuré og paprika.

  • 5.
    Kom bønnerne inkl. den væde, de ligger i, sammen med sojasauce og fløde.

  • 6.
    Lad retten simre i 10 min., og jævn så saucen med majsstivelse, rørt op i lidt vand.

  • 7.
    Kom stroganoffen over i et ovnfast fad.

  • 8.
    Rul filodejen ud.

  • 9.
    Pensl hvert ark med lidt smør, krøl det lidt sammen, og læg det oven på stroganoffen.

  • 10.
    Bag retten i ovnen i 15-20 min. ved 180 °C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10673 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
569 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.0 g
Protein: 15 %5.0 g
Kulhydrat: 39.6 %13.2 g
Fedt: 45.4 %7.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;