4 personer
300 g kyllingebryst
Salt og sort peber
1 spsk. smør
3 skiver daggammelt brød
2 spsk. olivenolie
250 g tomater
1 agurk
2 avocadoer
2 hjertesalat
4 hårdkogte æg
200 g salatost i tern
1 lille bundt purløg
1 bøtte Eriks aioli
Krydr kyllingen med salt og peber, og steg den i en pande med smør, ca. 6-8 min. pr. side. Skær den i skiver. Skær brødet i store tern, og steg det i olivenolie med rosmarin. Krydr med lidt salt. Skær tomaterne
i både, og skær agurken i tern. Skær avocado i skiver. Snit salaten, og del æggene i kvarte. Sigt vandet fra salatosten. Anret alle ingredienser i striber på tværs af et fad, drys klippet purløg over, og servér aioli til.
Energi pr. person: 4409KJ/1054Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7 g.
Kulhydrat: 6,9 g.
Fedt: 15,5 g.