HjemOpskrifterStribet salat med kylling og aioli

Stribet salat med kylling og aioli

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g kyllingebryststykker med ben
  • salt & sort peber
  • 1 spsk smør
  • 3 skiver daggammelt brød
  • 2 spsk olivenolie
  • 250 g tomater
  • 1 agurk
  • 2 avocadoer
  • 2 hjertesalat
  • 4 hårdkogte æg
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3%
  • 1 bundt purløg
  • 2.5 dl aioli

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kyllingen med salt og peber, og steg den i en pande med smør, ca. 6-8 min. pr. side.

  • 2.
    Skær den i skiver.

  • 3.
    Skær brødet i store tern, og steg det i olivenolie med rosmarin.

  • 4.
    Krydr med lidt salt.

  • 5.
    Skær tomaterne i både, og skær agurken i tern.

  • 6.
    Skær avocado i skiver.

  • 7.
    Snit salaten, og del æggene i kvarte.

  • 8.
    Sigt vandet fra salatosten.

  • 9.
    Anret alle ingredienser i striber på tværs af et fad, drys klippet purløg over, og servér aioli til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16377 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
692 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 19 %7.7 g
Kulhydrat: 25.2 %10.2 g
Fedt: 55.8 %10.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;