Stribet salat med kylling og aioli

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Stribet salat med kylling og aioli
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g kyllingebryst

Salt og sort peber 

1 spsk. smør

3 skiver daggammelt brød

2 spsk. olivenolie

250 g tomater

1 agurk

2 avocadoer

2 hjertesalat

4 hårdkogte æg

200 g salatost i tern

1 lille bundt purløg

1 bøtte Eriks aioli

 

Sådan gør du

Krydr kyllingen med salt og peber, og steg den i en pande med smør, ca. 6-8 min. pr. side. Skær den i skiver. Skær brødet i store tern, og steg det i olivenolie med rosmarin. Krydr med lidt salt. Skær tomaterne 
i både, og skær agurken i tern. Skær avocado i skiver. Snit salaten, og del æggene i kvarte. Sigt vandet fra salatosten. Anret alle ingredienser i striber på tværs af et fad, drys klippet purløg over, og servér aioli til.

 

Energi pr. person: 4409KJ/1054Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7 g. 
Kulhydrat: 6,9 g. 
Fedt: 15,5 g.