HjemOpskrifterStenbiderrogn med avocado carpaccio, sprøde toast og cremefraiche

Stenbiderrogn med avocado carpaccio, sprøde toast og cremefraiche

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 grovbrød
  • 2 glas stenbiderrogn
  • 25 g smør
  • 4 avocadoer
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 0.5 dl olivenolie
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • 1 bundt frisk dild
  • salt & sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skær brødet i tynde skiver, pensel med smør og bag skiverne sprøde i ovnen ved 125°C i ca. 20 min.

  • 2.
    Skær avocado i tynde skiver og dæk bunden af tallerkenen.

  • 3.
    Pensel med blanding af citronsaft og olivenolie.

  • 4.
    Krydr med salt og peber fra kværn.

  • 5.
    Placer små æg af stenbiderrognen på avocadoen og pynt med de sprøde toast og plukket dild.

  • 6.
    Server cremefraiche dertil. Denne opskrift er udviklet af Royal Greenland.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9282 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
867 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 7.1 %3.6 g
Kulhydrat: 8.5 %4.3 g
Fedt: 84.4 %19.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;