HjemOpskrifterStegte svampe med bacon og rosenkål

Stegte svampe med bacon og rosenkål

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 200 g rosenkål
  • 500 g blandede svampe
  • 1 bundt forårsløg
  • 200 g bacon
  • 1 tsk frisk timian
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær svampe i skiver.

  • 2.
    Skær rosenkålen i meget tynde skiver – brug fx et mandolinjern.

  • 3.
    Snit forårsløg.

  • 4.
    Rist baconen sprød på en tør pande.

  • 5.
    Tag baconen op og læg til side på et par stykker køkken rulle.

  • 6.
    Rist svampene i baconfedtet og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Lige før svampene tages af varmen, kommes bacon tilbage på panden sammen med forårsløg og rosenkål.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3099 kj / 741 kcal
Næringsindhold pr. 100g
310 kj / 74 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 31.4 %5.7 g
Kulhydrat: 14.3 %2.6 g
Fedt: 54.3 %4.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;