Stegte svampe med bacon og rosenkål

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Stegte svampe med bacon og rosenkål
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

500 g blandede svampe, fx portobello, østershatte og kejserhatte.
200 g rosenkål.
1 bdt forårsløg.
200 g bacon i tern.
1 tsk frisk timian.
Salt og peber.

Sådan gør du

Skær svampe i skiver. Skær rosenkålen i meget tynde skiver – brug fx et mandolinjern. Snit forårsløg. Rist baconen sprød på en tør pande. Tag baconen op og læg til side på et par stykker køkken rulle. Rist svampene i baconfedtet og krydr med salt og peber. Lige før svampene tages af varmen, kommes bacon tilbage på panden sammen med forårsløg og rosenkål.

Energi pr. person: 548KJ/131Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,8 g.
Kulhydrat: 4,7 g.
Fedt: 4,6 g.