Stegt skærising med asparges-tatarsauce

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 bdt grønne asparges

2 syltede drueagurker 

1 spsk kapers

1 bdt dild

½ æble
250 g creme fraiche 18%
8 skærisingfileter

Salt og peber
1 dl hvedemel

25 g smør til stegning

Sådan gør du

Knæk bunden af aspargesene og kog dem i 4 min. i saltet vand. Skær dem i skiver på 1 cm. Bland med hakkede drueagurker og kapers, grofthakket dild og æble i små tern. Vend det sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber. Fold fiskefileterne ind over sig selv og krydr med salt og peber. Vend dem i hvedemel og steg i smør i 2-3 min. pr. side. 

 

Energi pr. person: 1238KJ/296Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 8,7 g.

 Kulhydrat: 3,8 g.

Fedt: 5,3 g.