HjemOpskrifterStegt skærising med asparges-tatarsauce

Stegt skærising med asparges-tatarsauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bundt grøn asparges
  • 2 syltede drueagurker
  • 1 spsk kapers
  • 1 bundt frisk dild
  • 0.5 æble
  • 250 g creme fraiche 18%
  • 8 skærisingfileter
  • salt og sort peber
  • 1 dl hvedemel
  • 25 g smør til stegning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Knæk bunden af aspargesene og kog dem i 4 min. i saltet vand.

  • 2.
    Skær dem i skiver på 1 cm.

  • 3.
    Bland med hakkede drueagurker og kapers, grofthakket dild og æble i små tern.

  • 4.
    Vend det sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.

  • 5.
    Fold fiskefileterne ind over sig selv og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Vend dem i hvedemel og steg i smør i 2-3 min. pr. side.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5010 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 30.9 %8.1 g
Kulhydrat: 21.9 %5.8 g
Fedt: 47.2 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;