HjemOpskrifterSteak med chokoladeglace, sellerimos og glaserede gulerødder med ahornsirup

Steak med chokoladeglace, sellerimos og glaserede gulerødder med ahornsirup

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
Ingredienser
  • 0.5 knoldselleri
  • 300 g bagekartofler
  • 2 dl mælk
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids stødt hvid peber
  • 50 g smør
  • 400 g gulerødder
  • 2 spsk ahornsirup
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 timianblade
  • sort peber
  • 2 ribeye-steaks
  • 1 g smør + 1 spsk olivenolie til stegning

Sådan gør du

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7068 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
421 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 16.9 %4.2 g
Kulhydrat: 32.9 %8.2 g
Fedt: 50.2 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;