HjemOpskrifterSquash ”sild”

Squash ”sild”

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 100 g sukker
  • 1 dl lager eddike
  • 1 dl vand
  • 2 tsk groft salt
  • 4 hele nelliker
  • 1 tsk sennepsfrø
  • 1 tsk sort peberkorn
  • 1 tsk hvid peberkorn
  • 0.5 løg
  • 1 squash

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Kom sukker i en gryde sammen med eddike, vand, salt, nelliker, sennepsfrø og begge slags peber.

  • 2.
    Varm det op så sukker og salt smelter, men uden at marinaden koger.

  • 3.
    Skær imens løg i tynde skiver.

  • 4.
    Flæk squashen og skær den i brede skiver.

  • 5.
    Kom squashstykkerne i et sylteglas eller en beholder og kom løgene over.

  • 6.
    Hæld også den varme marinade over og lad det køle af.

  • 7.
    Når det er kølet af, sættes beholderen i køleskabet.

  • 8.
    Lad squashen trække i 24 timer.

  • 9.
    Servér dem som du ville servere marinerede sild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2126 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
376 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 2.1 %0.5 g
Kulhydrat: 95 %21.0 g
Fedt: 2.9 %0.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;