Squash-kartoffelgratin med stegt kylling og basilikummarinade

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g kartofler

2 squash

50 g fintrevet parmesanost

1 + 4 spsk olivenolie

4 hele kyllingelår

1 lille potte basilikum

1 fed hvidløg

Salt og peber

Sådan gør du

Skrub kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skær squashen i tynde skiver. Læg kartofler og squash taglagt i en bradepande og dryp med 1 spsk olie, salt og peber samt halvdelen af parmesanosten. Bag i 30-40 min. ved 200 °C. Krydr kyllingen med salt og peber og steg det i en anden bradepande i ovnen i 40 min. Hak basilikum og bland med 4 spsk olivenolie og resten af parmesanen samt knust hvidløg, salt og peber. Hæld marinaden over gratin og kylling.

 

 

Energi pr. person: 2110KJ/504Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 8,2 g.

Kulhydrat: 6,6 g.

Fedt: 5,9 g.